We hebben vanmorgen toch maar eerst rustig aan gedaan en de koffers grotendeels ingepakt. Na de lunch zijn we naar de diverse stops gereden waaronder Downtown Disney om nog wat laatste spulletjes te kopen.

Downtown Disney

Onderweg hebben we een stop gemaakt bij Disney’s Art of Animation resort. Hier hebben we even lekker rondgewandeld en genoten van het mooie weer.

Art of Animation resort

Hakuna Matata

Ariel

Nemo

Hierna hebben we nog een stop gemaakt bij de Nike Store en heeft Romy op het laatste moment toch nog een paar Nike’s weten te scoren. Na de Nike Store zijn we naar de Premium Outlets gereden en hebben daar eerst bij de Outback gegeten. We hadden alledrie de Outback Special met sla en patat. En we konden toch het heerlijke aardbeien dessert niet weerstaan. We hebben er één besteld en deze met zijn drietjes gedeeld. Na het eten hebben we een stop gemaakt bij Polo Ralph Lauren, waar Sjon nog een overhemd voor zichzelf heeft gescoord. En toen werd het tijd om terug te rijden naar onze condo. De laatste spullen ingepakt en nog wat hergeschoven zodat de koffers allemaal precies op gewicht zijn. Om half 9 konden we inchecken en nu hadden we de stoelen die we hadden vastgelegd wel. De terugweg zitten we dus boven in het vliegtuig op rij 78. Hierna hebben we nog een laatste keer gebruik gemaakt van de hottub en toen werd het langzamerhand tijd om naar bed te gaan. Morgen vertrekken we pas om half 9 ’s avonds en willen om deze lange dag door te komen nog een laatste stop maken in Seaworld.