Vanmorgen hebben we eerst rustig aan gedaan, door na het ontbijt lekker in de hottub te gaan zitten. Nadat we hier lekker genoten hebben van het mooie weer en de rust op het park zijn we ons gereed gaan maken voor ons bezoek aan Sherri. Sherri is vandaag met Zaiden, haar jongste kleinzoon naar Kelly Park waar ze een nacht gaat camperen en ze had gevraagd of wij ook lekker een dagje langskwamen.

Ook had ze aangegeven dat we onze zwemspullen mee konden nemen, maar omdat de wind wat kouder was hadden we besloten om deze thuis te laten. Onderweg naar Kelly Park hebben we een stop gemaakt bij Publix voor wat brood en andere snacks, zodat wij ook ons deel van het eten hadden meegebracht. Kelly Park hadden we zo gevonden en wow wat een mooi park is dat. We waren hier nog niet eerder geweest. Heeft wel steeds op onze to do lijst gestaan, maar op de één of andere manier is het er nog van gekomen. En nu waren we er dan eindelijk. Sherri had geregeld dat we er gratis op konden en dat we naar campsite 6 moesten.

Kelly park3

Zij en Zaiden waren al aanwezig en nadat we even bijgepraat hadden zijn we wat door het park gaan wandelen. Zaiden wilde graag zwemmen in de Lazy River en ook Sherri had haar badpak aan. Wij gingen op de rand zitten met onze voeten in het water. Sherri gaf ons toch gelijk dat de wind wat koud was en kwam gezellig bij ons zitten.

Kelly park

Zaiden zat de vissen die hier zwommen achterna en wij genoten van het mooie weer en de omgeving. Toen Zaiden het zat was zijn we een stukje door het park gaan lopen en Romy bleef lekker in het zonnetje liggen.

Kelly park2 Romy

Zaiden turtle

Op diverse plekken aan het water zijn we gestopt en zagen we schildpadden. Ook hebben we een slang in het water gezien. Na ongeveer een uur zijn we terug gegaan naar de campsite. Hier is Sherri begonnen met wat eten te maken. Terwijl ze daar mee bezig was kwam Cindy, een vriendin van Sherri. Haar hadden we al eerder ontmoet en het was super gezellig. Terwijl het kampvuur lekker brandde en de aardappels en spruitjes klaar gemaakt werden hebben we lekker over van alles en nog wat zitten kletsen.

Gezellig kletsen

Na het eten hebben we als toetje marshmallows boven het vuur laten smelten en hebben we smore’s gemaakt.

Marshmallows

Terwijl het langzaam donker werd en het kampvuur lekker warm, kwam er een eind aan deze supergezellige leuke dag.

Gezellig bij het kampvuur

Om kwart over 9 hebben we Sherri gedag gezegd (Cindy was op dat moment al naar huis) en zijn we richting onze condo gereden. Morgen gaan we vast beginnen met inpakken zodat we vrijdag nog wat tijd hebben om te shoppen of andere dingen te doen. Ook gaan we morgenmiddag even bij Arjan en Ina op visite en gaan we morgenavond eten met Kim en Maaike. Zij gaan vrijdag weer naar Nederland.