Met nog een week voor vertrek valt er toch al weer veel te vertellen.

Om te beginnen hebben we tickets gekocht voor een springtraining wedstrijd van de New York Yankees tegen de Toronto Blue Jays. Deze wedstrijd is op donderdag 28 februari in Tampa.

NYY                    VS                  Blue Jays

Inmiddels hebben we ook een auto geregeld, want zonder vervoer kom je niet ver in Amerika. Afgelopen februari hebben we een gelijkwaardige auto gehad en dat voldeed prima.

Midsize SUV

Ook zijn we afgelopen periode naar twee Forummeetings geweest. De eerste was de officiële Florida Forumdag in Zaltbommel. Hier waren tezamen met ons 37 Floridafanaten die onder het genot van een heerlijke barbeque en een hoop gezelligheid over Amerika en met name Florida aan het praten waren. Er werden een hoop ervaringen, ideeën en tips uitgewisseld.

Florida forum meeting 02 feb

Het was een super geslaagde avond en we hopen dat dit zeker nog een keer georganiseerd wordt. Een week later hadden we een Florida minimeeting op Schiphol. Hier was het groepje iets kleiner, namelijk 13 personen in totaal. Maar de gezelligheid was er zeker niet minder om. We hebben heerlijk gegeten bij Dakota's en ook hier werden weer veel ervaringen en tips uitgewisseld.

mini meeting 09 feb  mini meeting 09 feb 2

Bijna alle aanwezige gaan op redelijk korte termijn naar Florida, waarvan wij als eerste. Vanmorgen zijn we zoals we voor iedere vakantie doen, naar Schiphol geweest om onze vliegtuig te spotten. Dit keer gaan we met Britisch Airways BA2759. Het vliegtuig vertrok iets eerder dan zijn schema en is een korte vlucht naar London.

collage01

BA2759

Na het vliegtuig spotten zijn we naar de ANWB gereden en hebben hier een Internationaal Rijbewijs gehaald. Er is op dit moment op de diverse forums veel over te doen, want het schijnt vanaf 1 januari 2013 verplicht te zijn, maar omdat er een verdrag is, zijn ze nu aan het uitzoeken of dit wel mag. Omdat we geen stress omtrent dit onderwerp willen hebben en we toch 3 weken in Florida zitten hebben we er toch maar één aangeschaft. Nu weten we zeker dat ons niets kan gebeuren, better safe then sorry.

285675 4506626303138 620966352 n

De koffers zijn al naar beneden en de eerste spullen zijn al ingepakt. Nog een week wachten, waarvan nog 4 dagen werken en dan gaan we 3 weken van het mooie weer in Florida genieten.

Nog een week