Tijdens zijn ochtendwandelingetje had mijn vader een Bald Eagle gespot vlak bij ons huis.

Bald Eagle

Ze zitten hier dus gewoon om de hoek, midden in Kissimmee. Om even na 11 uur zaten we in de auto onderweg naar het Gaylord Center voor ICE. Omdat we morgen onze terugreis weer aanvangen hadden we bedacht dat het beste om ons op de temperaturen in Nederland voor te bereiden een ijssculpturenshow is.

ingang

Het is daar binnen 9 graden Fahrenheit, dat is -13 graden Celcius. We liepen in onze korte broeken en korte mouwen naar binnen.

ICE begin

Gelukkig krijg je daar wel een lange winterjas aan, maar het is en blijft heel koud. De thema van dit jaar was Shrek en het was echt super gemaakt.

ICE  ICE2  ICE4

ICE3

ICE5  ICE6

ICE7

Na al deze prachtige kunstwerken liepen we weer de behaaglijke 25 graden in en we weten het zeker, we blijven nog even hier. Al die mist en kou in Nederland trekt ons totaal niet. Na het Gaylord Center zijn we naar de Premium Outlets gereden om nog wat shoppings te doen. Als eerste hebben we de foodcourt opgezocht en vlakbij Starbucks hebben we de laptop (deze hadden we meegenomen) aangezet voor het inchecken. Natuurlijk hebben we ook een lekker bakkie koffie genomen bij het middageten. Omdat Sjon en ik de Premier status hebben zijn we door United/Continental van één conformationcode gewijzigd in 3 code’s. Gelukkig was ik daar van de week al achter gekomen en kon ik nu met de nieuwe code’s inchecken. Dit gaf dus verder geen problemen, het duurde alleen wat langer. In tegenstelling tot de heenreis, toen lukte het helemaal niet online. Na het inchecken (okay we komen toch maar terug naar Nederland) en de lunch zijn we langs de Puma store gelopen. Helaas hadden ze datgene wat we hier wilden halen niet in de juiste maat. Hierna zijn we naar de Timberlandstore gelopen en hebben Sjon en ik voor onszelf Timberland schoenen gekocht. Verder hadden we geen doel in deze outletcenter, dus zijn we terug gelopen naar de auto. Omdat we verder niets te doen hadden zijn we via de 192 en andere wijken/villa’s waar we ingezeten hebben de afgelopen jaren teruggereden naar onze huidige huis. Hier hebben we de rest van de middag rustig aan gedaan en de herhaling van de CMA awards gekeken. Na het avondeten zijn Sjon en mijn moeder nog even naar Walmart gereden voor een extra koffer voor mijn moeder. Ze heeft teveel gekocht. Morgenochtend gaan we heel vroeg al op pad, want morgen is het Black Friday (de vrijdag na Thanksgivingday) en dan gaan de winkels heel vroeg open. Sommige zelfs al om middernacht en we willen nog even naar de Florida Shoppingmall om bij Abercrombie & Fitch voor Romy wat te kopen. Gelukkig hebben Sjon en ik nog een bijna hele lege koffer, dus dat mag geen problemen opleveren. Verder vertrekken we om 10 voor half 2 vanaf Orlando naar Washington, waar we rond 6 uur weer vertrekken richting Amsterdam. Hier worden we zaterdagmorgen rond kwart over 7 verwacht. Dan zit het er weer op, helaas.