Omdat we er gisteravond heel vroeg inlagen was het vanmorgen wederom vroeg.

Dit was niet erg want nu konden we alle administratie doen, verslag schrijven en beetje internetten. Om 7 uur zijn we naar de ontbijtruimte gegaan en hebben we net als gister ontbeten met bagels, wafels, jam, gekookt ei en jus d’orange. Na het ontbijt zijn we terug gegaan onze kamers. Rond half 10 zijn we in de auto gestapt om ons 2e rondje te rijden.

Kunst onderweg

Als eerste zijn we naar Walmart gereden om daar brood enzo te kopen. Onze eerste stop aan het strand was op Casey Key. Hier hebben we de auto geparkeerd en zijn we naar de pier gelopen.

Casey Key strand  lekker aan het strand 2  lekker aan het strand

Baywatch

Dit was een wandeling van ongeveer een uur langs het strand, met onze voeten in het water. Bij de pier hebben we even staan kijken naar de boten die af en aan kwamen. Op een gegeven moment zagen we zelfs een dolfijn zwemmen. Helaas staat deze niet op de foto, maar gelukkig wel een stukje op de film.

zitten bij alle vissers  Zal ik een visje krijgen

Sjon weet wat hij later als hij groot is wil worden

We zijn via de weg terug gelopen naar onze auto en hebben daar bij de parkeerplaats aan een picknick tafeltje geluncht. We zaten er echt heel lekker en het was ook gelukkig niet zo druk aan het strand. En dat terwijl het bijna 30 graden was.

lekker lunchen

Na de lunch zijn we in de auto gestapt en zijn naar boven gereden richting Siësta Key. Onderweg zagen we het ene mooie huis na het andere. We hebben wel eens door Beverly Hills gereden, maar dit was nog mooier. Om op dit eiland te komen moet je eerst weer over een draaibrug naar het vaste land en wij hadden de pech dat deze net open stond.

draaibrug

De weg naar Siesta Beach was druk, het leek de weg naar Zandvoort wel. Maar dit komt ook omdat Siesta Beach het nummer 1 strand van Amerika is. Het was er jammer genoeg zo druk dat we besloten om door te rijden en morgen als we toch naar Bonita Springs rijden daar nog even te stoppen. Dan is het maandagmorgen en zijn alle Amerikanen weer naar hun werk. Eenmaal weer aan het vaste land zijn we gestopt bij een Westfield Mall Southgate. We dachten dat dit een leuke mall zou zijn, maar eigenlijk viel het heel erg tegen. We waren hier ook zo klaar.

Route

Omdat het nog te vroeg was om te eten zijn we eerst naar het hotel gegaan en hebben daar even een uurtje gezeten. Om half 6 zijn we richting Chili’s gereden en hebben daar lekker gegeten.

Chilis

Toen we moesten betalen werd het eten ineens nog veel lekkerder, want Sjon en ik hebben gratis gegeten. Ze was namelijk onze 2 voor $ 20,-- vergeten te rekenen. Na het eten zijn we weer terug gereden naar het hotel en daar hebben we nog even gezeten. Morgen gaan we via de toeristische route naar Bonita Springs, dus niet over de snelweg, maar heerlijk over de eilanden en de binnenwegen.