Ook vanmorgen waren we weer redelijk op tijd bij het ontbijt.

We hadden zelfs voor het ontbijt al een was in de machine gedaan. Na het ontbijt zijn we op de kamer verder gegaan met spullen bij elkaar zoeken en inpakken. Tot we om 5 over half 11 konden inchecken. Dit ging gelukkig erg makkelijk, alleen het printen van de tickets had wat meer voeten in aarde. Maar uiteindelijk is dit via de frontdesk van het hotel ook gelukt. Nu konden we eindelijk op pad naar een andere mall, maar voor dat we daar heen wilden rijden gingen we eerst op zoek naar Old Navy. Op zoek naar deze Old Navy kwamen we nog een mall tegen, alleen deze mall viel heel erg tegen. Bleek dat de Old Navy hier vroeger zat, maar deze inmiddels gesloten was. We waren gisteren ook al op zoek geweest, maar ook op een ander adres was deze niet te vinden. Dat moet dan maar wachten tot november als we in Florida zijn. In deze mall hebben we wel wat gegeten tussen de middag, want door het wachten op het inchecken en de was, was het inmiddels half 1 en lunchtijd. Na de lunch zijn we naar de Park Meadow Mall gereden en dit is de mooiste en grootste mall waar we ooit doorheen gelopen hebben. We vonden deze mall zo mooi en groot, dat we spontaan wat Dollars achter lieten voor dat we weer weggingen.

mall  Colorado cowgirl

Aan de overkant zat een Michael’s en ook deze hebben we met een bezoekje vereerd. Inmiddels was het na 4 uur en we waren het eigenlijk wel zat. Teruggekomen in ons hotel hebben we even rustig zitten kletsen terwijl Sjon aan het strijken was. Omdat we liever niet weer naar Outback wilden (en niet vanwege het lekkere eten, maar omdat mensen ons gaan herkennen) wilden we bij Chili’s eten. Maar voordat we hier naar toe gingen hebben we een stop gemaakt bij The Home Depot voor batterijen voor Sjon zijn nieuwe speeltje, een oplaadbare draadloze schroevendraaier. Helaas hadden ze zijn accu’s niet en ook die voor Richard hadden ze niet.

koelkast voor in de studentenflat

Hier gaan we dus in november ook verder voor zoeken in Orlando. Hier weten we gelukkig de weg en dat zoekt een stuk makkelijker. Het eten bij Chili’s was lekker, maar lang niet zo lekker als Outback.

Cajun penne Chicken crispers

Na het eten zijn we bij Barnes & Nobles (boekwinkel) naar binnen gelopen om voor mangaboekjes te kijken en andere leuke boeken. Nu werd het toch wel tijd om naar het hotel te gaan en verder alles in te pakken, anders wordt het nachtwerk. Maar….. wat zie ik daar een scrapwinkel, waar mensen aan het scrappen zijn, ja dat wil ik toch wel even zien. Altijd leuk als je wild vreemde mensen wat vraagt je een heleboel antwoorden krijgt en ze het zelfs even voordoen. Ik heb een hoop geleerd en dat ga ik in mijn volgende albums toepassen. Helaas had ik niet voldoende tijd om die winkel goed door te spitten en ging ik met lege handen weer weg. Maar het bezoekje was niet voor niets geweest. In het hotel aangekomen hebben we de laatste spullen ingepakt en met wat passen en meten alles in de koffers weten te krijgen. Morgen gaat om half 6 onze wake up call, dus voor nu weltrusten.