Vanmorgen stapte ik mijn bed uit en voelde me niet erg lekker, al mijn spieren en botten deden pijn. Waarschijnlijk begin ik een griepje te krijgen. Ook deed mijn borst zeer bij het inademen. We waren pas om 8 uur ons bed uit. Rond half 12, Romy moest eerst nog wat huiswerk maken, zijn we richting Festival Bay gereden. Onderweg daar naar toe zijn we eerst nog gestopt bij een scrapbookwinkel, maar deze was niet zo leuk als die Mouse Memories. We waren hier dus ook zo klaar.

Aangekomen bij Festival Bay, heeft Sjon meteen een boot uitgezocht om te gaan vissen, zegt ie. Maar volgens mij heeft het meer te maken met mannelijkheid en een bepaalde leeftijd. Per slot van rekening is hij begin dit jaar 45 jaar geworden.

Na het uitzoeken van een boot zijn we de mall naar binnen gegaan. Festival Bay is een groot winkelcentrum met op dit moment veel leegstand. Het is qua opzet leuker dan de Florida Shoppingmall, alleen er is niet echt een foodcourt. Alle restaurantjes zitten kris kras tussen de winkels door. En het mooie van de foodcourt is dat als je niet allemaal hetzelfde wil eten, je allemaal naar je eigen restaurant loopt en toch aan een tafel kunt eten.

 


 

Nu heeft Romy eerst gegeten, want zij wilde Churros en wij iets later want wij wilden een Subway sub.

 

Hierna zijn we rustig door het winkelcentrum gelopen en hebben bij een boekwinkel een mooi boek over de Civil War (Amerikaanse burgeroorlog) gekocht. We gaan namelijk van de zomer door dit gebied toeren en willen hier graag wat meer achtergrondinformatie over weten. Aan de overkant van de boekwinkel zat “The Putting Edge”.

Dit is waar je Glow in the dark minigolf kan spelen. We wisten totaal niet wat we moesten verwachten toen we binnen liepen. Het zag er heel leuk uit en we bestelden voor 3 personen. We kregen alle drie een reflecterende armband om en een lichtgevende bal en golfclub.

 

 

Het parcour bestond uit 18 banen en bij een aantal banen (5 in totaal) hadden ze er een extra moeilijkheid in gemaakt. Zo moest je bij 1 baan de bal spelen alsof je aan het biljarten was en bij een andere baan moesten we met z’n drieen tegelijk de club vast houden en spelen. En bij weer een andere baan kregen we een kinderclub om mee te spelen. Ook moesten we een keer voetballen met de golfbal. Na 9 holes stond ik op de eerste plaats, Sjon op de 2e plaats en Romy als derde. Romy heeft ontzettend haar best gedaan en stond na 18 holes op een gedeelde eerste plaats met mij samen en Sjon stond met 6 punten achter ons op de 3e plaats. Het was heel leuk om te doen en dit gaan we van de zomer zeker nog een keer doen. Na deze inspannende middag hebben we in de mall een Italiaans ijsje gehaald. Het was zeker het lekkerste citroenijs wat ik ooit gegeten had.

   

Na het ijsje zijn we terug gelopen naar de auto en zijn via de snelste weg teruggereden naar huis. Onderweg hebben we nog bij Publix wat te eten gehaald. Thuis gekomen hebben we eerst nog een NCIS gekeken en daarna ben ik gaan slapen. Morgen hebben we geen plannen, is een beetje afhankelijk van hoe ik me voel.

 

 

Doel van de dag Minigolven bij The Putting Edge
Temperatuur Davenport 21 graden Celcius
gereden miles 54,2 mile
Totaal gereden miles 718,4 mile