Vanmorgen hebben Sjon en Bianca eerst boodschappen gedaan bij Publix en de auto getankt. Nadat we alle boodschappen uitgepakt en opgeruimd hadden zijn we in de auto gestapt om naar de Lake Buena Vista Factory Outlet Center te gaan. Daar hebben we weer aardig wat kleding gekocht. Hierna zijn we naar de Point Orlando gegaan op de International Drive.

point orlando

Een heerlijke shake gedronken en een burger gegeten bij Johnny Rockets. Nog even over het Point Orlando gelopen, dit is eigenlijk niet zo heel veel bijzonders meer. De meeste winkels zijn dicht, zelfs The Disney Store, welke er afgelopen zomer nog wel was, was nu ook gesloten.

omgevallen huis

Omdat we erg moe waren van het sjokken en slenteren zijn we meteen door gegaan naar Downtown Disney om daar het een en ander te kopen en een heerlijk ijsje te halen bij Ghirardelli. Hierna zijn we naar het huisje gegaan en hoefden niet meer weg.

zwemmen

We hebben ’s avonds de doggiebag pizza’s en de doggiebag spareribs gegeten. Na het eten nog een spelletje gekaart en toen weer naar bed.

kaarten