Eindelijk was het zover, we gaan naar onze private poolhome. We zijn gespannen en nieuwsgierig tegelijk over de locatie waar we geplaatst worden. We checken redelijk op tijd uit, uit ons hotel in Titusville. Aangekomen bij het kantoor waar we onze sleutel op kunnen halen, is er niemand aanwezig en moeten we de sleutel uit een soort brievenbus halen. Gelukkig was er een enveloppe met onze naam er op. We maken hem open en……… ons huisje is in SUNSET LAKES.

 



Hier waren we 3 jaar geleden ook met mijn ouders. We rijden er opgelucht en blij naar toe. De locatie is in ieder geval goed. Bij het huis (adres 2926 Sunset Blvd) aangekomen, vallen we van de ene verbazing in de andere. Het is een huis met een boven verdieping.

 

 

bovenaanzicht

 

Allemaal heel mooi en heel groot. We hebben 4 slaapkamers en 2 badkamers. 1 grote slaapkamer met badkamer is beneden en de rest is boven. Romy heeft gekozen voor de slaapkamer met het 2 persoonbed.

Snel hebben we bij Publix wat boodschappen ingeslagen en zijn gaan zwemmen in onze pool.

Helaas is het water wat kouder als we gewend zijn. 

We eten heerlijk in onze riante vakantiewoning en ’s avonds gaan we heerlijk shoppen in downtown Disney. In downtown Disney hebben we natuurlijk een heerlijk ijsje bij Ghirardelli gehaald.

Het is uiteindelijk 11 uur als we weer thuiskomen in ons huisje. We moeten nog even zoeken naar alle lichtschakelaars en knopjes. Maar uiteindelijk liggen we dan toch in bed in onze mooi private pool home.

 

 

 

Temperatuur 91°F = 32,8°C