Om 9.05 uur reden we door de poortjes het parkeerterrein van Sea World op. Eenmaal binnen zijn we naar de Dolphin Cove gelopen om daar dolfijnen te voeren en natuurlijk aan te raken. Nadat we onze handen hadden gewassen, want vis ruikt niet lekker en om daar nou een hele dag mee te lopen.......zijn we naar de dolfijnenshow gegaan. Dit keer waren het de dolfijnen Starbuck en Orlando die ons allemaal mooie sprongen lieten zien en hun kunstjes vertoonden.

Bij de dolfijnenshow wordt er ook een show door de pseudorca's (Shadow, Strike en Storm) gegeven. Ook zij vertoonden hun kunstjes op hun best. Na deze show zijn we haaien en roggen gaan kijken in het gebouw bij Journey to Atlantis. Dit is een soort tempel waar je over een glasplaat loopt waaronder haaien zwemmen. Hiervandaan zijn we naar de puinguin encounter gegaan. Hier zie je terwijl je op een lopende band staat de puinguins en een ruimte verder puffins.

 


 

Na het bewonderen van deze pooldieren was het tijd om naar Shamu Stadium te lopen voor de show van de orka's. De familie shamu had er heel veel zin in en deden erg hun best.

Romy wilde graag een keer in de splashzone staan, dus oma ging gewillig met haar mee. Het water bleek toch kouder dan ze in eerste instantie dachten, dus dit zullen ze waarschijnlijk nooit meer doen.

In Sea World kun je niet alleen dolfijnen voeren, maar ook de zeeleeuwen. Dit hebben wij dan ook gedaan. Het is heel leuk om te zien hoe de zeeleeuwen elkaar verdringen en schreeuwen om de aandacht en de vis natuurlijk. Als laatste zijn we naar de shark (haaien) encounter gegaan om daar via een tunnel de haaien te bekijken. Deze dieren blijven indrukwekkend om te zien. Na de haaien zijn we via de flamingo's naar de uitgang gelopen. Omdat je in Sea World een 2e dag gratis krijgt hebben we gauw onze kaartjes omgeruild voor een nieuw toegangskaartje. Want we wisten het al, we gaan zeker terug en dan gaan we de avondshow van Shamu bekijken.