Net als vorig jaar zijn we op 21 januari naar een Alaska presentatie geweest, alleen waren dit keer mijn vader en moeder mee.

Zij hadden geen idee wat hun te wachten stond en lieten al het moois over zich heen komen. Regelmatig hoorde ik links van mij het gewow en rechts van mij steeds de opmerking dat ziet er mooi uit. Ik geloof dat Alaska in de smaak valt bij ze.

presentatie2  presentatie

De vakantie is inmiddels geboekt. We vertrekken op maandag 9 juli naar Anchorage en op 27 juli gaan we aan boord voor onze cruise naar Vancouver. In Alaska zullen we een rondreis maken per camper en de route en stops liggen niet vast, dus hier kan ik nog niets over zeggen. Wel zijn we bezig met een trip naar Katmai NP om grizzlyberen te spotten, maar of dit gaat lukken is nog de vraag. De cruise is geboekt bij Royal Caribbean en als het goed is varen we met de Radiance of the Seas. Het toeval wil dat we deze boot tijdens onze vakantie in Canada hebben gefotografeerd, zie hier.

 

De Radiance of the Seas is een cruiseschip van Royal Caribbean International.

De Radiance of the Seas is een evenwaardig cruiseschip aan de Brilliance, Jewel en Serenade of the Seas. Het schip behoort thuis tot haar eigen klasse, de Radiance Class. Het schip is 293 meter lang en 32 meter breed. Het kan 2.501 passagiers en 859 bemanningsleden vervoeren. De snelheid van het schip is 25 knopen (wat ongeveer gelijk is aan 46 km/u).

Schip

Wij hebben onze balkonhutten op dek 7, namelijk 7146 en 7150. Zie dekplan hieronder:

 

deck07