Zaterdagmorgen om 7:15 uur kwam Romy melden dat ze niet erg lekker was. Zij had van de week al een dag in bed gelegen en Julian was afgelopen week ook al 2 dagen aan het bed gebonden geweest.

Omdat we maandag weer terug moeten vliegen besloten we om Kim te melden dat wij niet mee gaan naar Seaworld en zijn Sjon en ik vast begonnen met het echte inpakken en wassen te draaien. Tussendoor hebben we wat televisie gekeken. En eigenlijk was het een super relaxte dag. Rond een uur of 4 was Romy weer wat opgeknapt en hebben we eindelijk ons potje poolen af kunnen maken. Romy en ik wonnen glansrijk en de heren wilde graag een revanche. Maar ook deze wonnen Romy en ik. Dan denk je dat heren het wel opgeven, maar nee, ze wilden graag nog een keer ingemaakt worden. Helaas hebben we door de ziektedagen niet al onze veto's in kunnen zetten, maar uit de 4 die we gehad hadden konden we nu wel een "winnaar" kiezen. Met kop en schouders stak de Melting Pot er boven uit en ondanks het late tijdstip (want we hebben even moeten afwachten of het met Romy ging) hebben we daar weer heerlijk gegeten.

20191210045

Omdat we ook nog door Celebration wilden rijden om mooi versierde huizen te bekijken zijn we vanuit de Melting Pot naar Celebration gereden. Het ene huis nog mooier dan het andere huis maakt het tot een echt feestje om hier door heen te rijden.

20191210009

20191210012

20191210014

20191210027

Voor zondag hadden we behalve 's avonds een etentje met vrienden geen plannen en hebben we de laatste spullen die we al konden in pakken ingepakt. Omdat één van onze trolley's ook slechter aan het worden is en we nog ruimte hadden voor een extra stuk handbagage hebben we vast een nieuwe gekocht en als we dan in Amsterdam zijn kan de slechte weg en hebben we de nieuwe vast aangeschaft. Om 5 uur hadden we afgesproken bij Ron en Monique. Na een tour door het huis en even wat gedronken te hebben zijn we met z'n allen naar Manny's Chophouse gereden. Bij deze keten hadden wij nog niet eerder gegeten.

20191210057

20191210062

20191210040

Het grote voordeel van dit steakrestaurant is dat er geen pinda's staan en dus ook niet op de grond liggen. Na de ervaring bij Logan's zijn we toch wel wat voorzichtiger geworden. Het eten was heerlijk en zo samen met de groep was het super gezellig. Na het eten zijn we voor een kop koffie meegereden naar Ron en Monique en rond 10 voor 10 zijn we naar Disney gereden om het vuurwerk van Disney te kijken.

20191210038

Nu werd het tijd om afscheid te nemen van:Ron, Monique, de moeder van Ron, Kim en Ronald. Thuis hebben we de spullen voor de volgende ochtend klaar gelegd. We hebben een late vlucht, maar doordat er al weer nieuwe bewoners komen, konden we niet langer in de villa blijven en moeten we om 10 uur al weg. Voor de zekerheid hadden we de wekker gezet, maar eigenlijk was dit niet nodig. Terwijl het ontbijt gemaakt werd heb ik de bedden afgehaald en in de wasmachine gedaan. De allerlaatste spullen in de koffers en toen ging het brandalarm af! Wat een herrie zo op de vroege morgen. Omdat we niet konden traceren waar het vandaan kwam en het van meerdere plaatsen af leek te komen hebben we contact gezocht met de eigenaar en terwijl we met hem aan het bellen waren stopte het (we hadden de schuifdeur en voordeur tegen elkaar opengezet en dat gaf voldoende lucht). De oorzaak van deze helse kabaal was een zwartgeblakerde bagel die vergeten was en een toaster die niet omhoog veerde als de tijd voorbij was. Inmiddels was het tijd om de koffers in de auto te zetten, de vaatwasser en wasmachine aan te zetten en de deur van de villa voor de laatste keer af te sluiten. Nadat we de sleutel weer netjes opgeruimd hadden zijn we richting Arjan en Ina gereden om de senseo terug te brengen en de overgebleven pads af te geven. We hebben nog even gezellig zitten kletsen met een kopje koffie. Het was eindelijk lekker weer om buiten bij het zwembad te zitten. Rond de lunch hebben we ook afscheid van hen genomen en zijn via de Ihop richting het vliegveld gereden.

20191210089

We hebben Julian nog even laten zien waar Sherri eerst woonde voordat zij naar Cocoa Beach verhuisde. We hadden Romy en Julian met de koffers afgezet bij de incheckbalie van Lufthansa en Sjon en ik zijn de auto terug gaan brengen naar National. Nadat de auto bekeken was en de kilometer stand was opgenomen gaf de medewerker aan dat we misschien maar even naar de managersoffice moesten gaan om te kijken of we wellicht een korting konden krijgen op ons tarief. Beetje verbaasd keken hem aan en zagen toen de bon die we aan het begin hadden meegekregen. Normaal check ik deze bij het wegrijden, maar door de turbulente vlucht en de warmte tijdens deze vlucht wilden we maar één ding en dat is zo snel mogelijk naar de villa, waardoor ik deze controle net gedaan had. De bon gaf aan dat de huur van de auto voor deze 3,5 week $ 4,538.81 had gekost.

20191210044

Euh ja dat was niet de rate waarvoor we gereserveerd hadden. Bij de managersoffice waren we gelukkig direct aan de beurt. En daar begrepen ze gelukkig dat er iets niet goed gegaan was. Sjon had een mail waarin een ander tarief stond, maar deze kon in het systeem niet gevonden worden. Na nog verder zoeken en nog verder zoeken zag de meneer achter de balie ineens dat de ophaal datum van de mail van Sjon de 21e was en niet de 15e. Dit was in eerste instantie onze vertrekdatum vanuit Amsterdam en dat hadden we later aangepast. Oeps zouden we dan zo onoplettend geweest zijn. Doordat we de extra trolley hadden, kon ik mijn map met papieren ook meenemen (normaliter schoon ik deze en bij gebrek aan ruimte laat ik dat dan achter), dus ik stuurde Sjon naar Romy en Julian om deze map te halen en de juiste reserveringspapieren te halen. Pfff gelukkig wij hadden het wel goed gereserveerd. De persoon bij het ophalen had onze rate gewoon overschreven, waardoor we nu zo'n hoog bedrag hadden. Met deze papieren heeft National zijn error netjes opgelost en konden we 2 uur later (gelukkig waren we erg vroeg) ons bij Romy en Julian vervoegen.

20191210091

Ik had aan het begin van de vakantie contact gezocht met Lufthansa over stoelen in het vliegtuig waar we (of in ieder geval Romy) minder last zou hebben van een opgesloten gevoel, maar tot aan het moment van inchecken geen reactie op mogen ontvangen en gister had ik telefonisch contact gezocht en deze meneer kon helaas niets meer doen, dan een aantekening bij onze boeking maken. Bij de balie van Lufthansa verwees ik naar deze aantekening en helaas was de vlucht overboekt en was er niets meer mogelijk. Zelfs een upgrade naar Premium Economy of Business Class was niet mogelijk. We konden wel op de volunteer list gezet worden om onze plek af te staan als dit nodig mocht zijn. Romy en ik lieten ons op de lijst plaatsen en Sjon en Julian checkten gewoon in. We moesten alleen voor de zekerheid wat wijzigen in de koffers voor als we achter zouden blijven. Uiteindelijk was er voor Romy wel een ander plekje maar zat ze helemaal alleen. Bij de gate hebben we geïnformeerd of het al duidelijk was of we wel of niet mee konden en kregen we te horen dat we niet mee zouden gaan en dat er zo iemand zou komen om onze gegevens voor de voucher op te nemen. Bij Sjon en Julian hebben we doorgegeven dat we niet mee zouden gaan en toen we terug liepen naar de balie hoorden we dat we wel mee konden.

20191210095

Hierop hebben we gevraagd of het dan in ieder geval mogelijk was dat er iemand bij Romy kon zitten, zodat ze niet de hele vlucht alleen zou zitten. Naast Romy ging niet, maar achter haar wel en gelukkig wilde deze persoon wel met Julian ruilen. De vlucht terug was een stuk rustiger qua turbulentie dan de heenweg en ook de warmte was nu beter onder controle. Sjon en ik hebben beiden wat kunnen slapen en ik begreep later van Romy en Julian (zij zaten aan de andere kant van het toestel) dat zij niet hadden geslapen. Op Frankfurt zijn we direct naar de gate gelopen en hebben wat te drinken gehaald. Dit toestel zat gelukkig niet vol en na 45 minuten vliegen stonden we in Amsterdam aan de grond.

20191210097

Op onze koffers hebben we niet lang hoeven wachten en rond kwart over 2 stonden we op Schiphol Plaza. Anna stond hier al op ons te wachten en zijn Romy en Julian met haar meegegaan. Op het moment dat wij bij vertrekhal 1 naar buiten liepen kwam mijn vader net aangereden en om half 3 stapten we ons huis weer binnen.