Vanmorgen hebben we het echt heel rustig aan gedaan. Onderwijl hebben we nog wat items van de Food Challenge Harry Potter geprobeerd, de Butterbeer als drankje (frozen of gewoon) hebben we hierin niet meegenomen, die moet je gewoon proberen, hierbij onze top 3:

  1. Butterbeer Potted Cream (absolute aanrader)
  2. Butterbeer Icecream
  3. Nose Bleed Noga
    Pumpkin Pastys          } Gedeelde 3e plek
    Butterbeer Fudge

20191121018

Rond 12 uur zijn we in de auto gestapt en zijn richting de Mall of Millenia gereden. Onderweg hebben we bij Timberlands bij de Lake Buena Vista Outlets schoenen voor mijn vader gekocht. Mijn vader heeft in 1984 zijn hielbeen verbrijzeld en loopt daardoor slecht. Vorig jaar heeft hij toen hij hier was voor de trouwerij Timberlands gekocht en daar liep hij bijna goed op. Maar na een jaar zijn deze behoorlijk versleten en dus tijd voor nieuwe. We hadden van de week al gekeken of ze er nog waren en dat was gelukkig het geval. Het was een buy one/get one 70% off deal. We hebben aan de verkoopster gevraagd of het al bekend was wat de Black Friday deal werd en dat zou 40% op je totale aankoop zijn. Van de week kreeg Sjon via Facebook melding dat dit was ingegaan en dus zijn we opnieuw naar Timberlands getogen. Bij de eerste verkoper vroeg ik of de code al geldig was en hij gaf aan ja, alleen dan zou wel de 70% bij het tweede komen te vervallen. Geen probleem, we zouden dan toch goedkoper uit zijn. We zoeken 2 paar schoenen voor mijn vader bij elkaar en gaan naar de kassa. De verkoper die ons te woord stond hielp ons en na het scannen van beide schoenen, moest hij bij de andere kassa gaan helpen. De verkoper van die andere kassa kwam bij ons en waar ik 2 paar schoenen van ieder $ 99 per stuk ging aanschaffen (uiteraard kwam hier dan 40% korting over), hoefde ik uiteindelijk nog geen $ 84 voor beide paren te betalen. De nieuwe verkoper had dus en de 70% over het tweede paar gerekend, onze kortingscode van 40% verwerkt en uit zichzelf nog eens een andere korting eroverheen gegooid. Ik heb snel betaald, voordat onze eigen verkoper er weer bij kwam en zijn de winkel uitgelopen. Zo hebben mijn ouders een hele goede deal en behoorlijk veel mazzel. Daarna hebben we de weg vervolgd richting de Mall of Millenia. Hier hebben we eerst aan de overkant donuts gegeten als lunch bij Krispy Kreme. Sjon en ik komen al zolang in Amerika, maar hadden dit nog niet eerder gegeten.

20191121019

Ze zijn erg yummie, maar om uit de grote hoeveelheid soorten te kiezen kost gewoon veel tijd.

20191121020

20191121030

20191121004

20191121005

In deze Krispy Kreme kon je zien hoe de donuts gemaakt worden en dat is best leuk om te zien.

Eigenlijk wilden we daarna naar de Mall of Millenia en aansluitend bij The Cheesecake Factory (mijn veto) eten, maar na de lekkere donuts zagen we daar maar van af. Want ja The Cheesecake Factory sluit je nu eenmaal af met een cheesecake. Alternatief waren de Premium Outlets aan de International Drive, maar eerst hebben we een stop gemaakt bij de Target. Julian is een Magickaarten liefhebber en Romy spaart Pokemonkaarten en omdat geen winkel dezelfde heeft, stoppen we bij iedere Target om een inspectie te doen. Na deze Target waar met 25% korting een box kaarten is gekocht, zijn we richting de Outlets gereden. Hier gingen Romy en Julian hun eigen weg en ook wij hebben onze eigen winkeltjes aangedaan. En ik moet eerlijk zeggen dat ik deze Premium Outlets (voorheen was dat anders) erg tegen vond vallen. We hebben ook helemaal niets gekocht. Toen we Romy en Julian weer troffen zijn we nog even naar de Kay Jewelers gelopen om Romy haar halfjaarlijkse inspectie van haar verlovingsring te laten doen. En dat was maar goed ook want het rodium laagje werd dunner en omdat we hier nog even zijn kon dit nu kosteloos gerepareerd worden. We kunnen de ring over 2 weken weer ophalen. Inmiddels was het 4 uur en zijn we richting Texas Roadhouse gereden.

20191121015

Dit is onze alternatief geworden, maar eerst zijn we bij de Target aan de overkant naar binnen gelopen. Deze Target is megagroot en verkopen ze snoep bij de meter.

20191121022

Romy heeft een sweater gekocht en Julian wat shirtjes.

20191121010

Dit is niet de sweater die ze gekocht heeft by the way.

Sjon heeft nog gekeken voor een nieuw pak en had wat leuks gevonden, maar helaas zat hier geen broek bij.

20191121023

Daarna zijn we naar Texas Roadhouse gegaan. Het was nog erg rustig en we hoefden nu niet te wachten. We hadden onze drankjes besteld en op het moment dat we onze kaart bekeken zag Romy dat als je voor 6 uur je bestelling doorgaf je goedkoper uit was. Het was op dat moment 2 voor 6. Justin onze verkoper heeft als een gek onze bestelling opgenomen, deze ingevoerd in de computer en yeah we hadden voor 6 uur besteld.

20191121024

20191121012

Hij heeft ook een flinke fooi gekregen. Het eten was weer volledig Texas Roadhouse waardig en dus super lekker. Na het eten zijn we naar de (voor ons) nieuwe Walmart aan de 192 gereden. Dit was dus eens maar nooit weer. Het is er druk en ze hebben heel veel niet. En toen was de dag al weer voorbij. Morgen gaan we wederom naar The Universal Studio’s voor ons rondje herhaling.