Na een kwalificatie volgt altijd de volgende dag een race en natuurlijk als Formule 1 liefhebben kan je dat niet missen als je daar de mogelijkheid voor hebt.

En die mogelijkheid was er.

20190622F3DE05108542

Met Formule 1 op de achtergrond hebben we de koffers gewogen, heringericht en toen bleek dat ze allebei op het juiste gewicht waren en Formule 1 afgelopen was zijn we naar de Premium Outlets gereden.

201906230537

Het doel van dit bezoek was kijken hoe het werkte om onze betaalde Tax terug te vragen. Ging dit in Louisiana heel makkelijk, in Texas doen ze hier behoorlijk moeilijk over. Ten eerste moeten alle aankopen nog voorzien zijn van een label of in de originele verpakking zitten. Maar omdat we sommige kledingstukken al gedragen hadden ging dit niet meer. Uiteindelijk waren er ook nog wat zaken die niet tax refundable waren, waardoor we onderaan de streep niets terug kregen. Naja, niets aan te doen. Voorafgaand aan de vakantie waren we hiervan niet op de hoogte en dat in Louisiana was leuk meegenomen, maar we hadden het er niet voor gelaten. Terwijl we daar stonden begon het heftig te regenen en door deze hoeveelheid water en de warmte was de luchtvochtigheid niet fijn meer. Zelfs als je niets deed liep het zweet van je lijf af. Dit is eigenlijk al een paar dagen zo en dat maakt het buiten zijn toch wat minder aangenaam. Omdat we verder niets op de planning hadden en de koffers eigenlijk al vol zijn besloten we om terug te gaan naar het hotel en daar wat televisie te kijken. Je kon duidelijk merken dat het een zondag was, want het was echt super druk bij de Outlets. De weg ernaar toe was al druk, maar de weg terug naar het hotel was zo mogelijk nog drukker. Morgen mogen we iets later het hotel verlaten, want we hebben om een late checkout gevraagd in verband met onze late vlucht naar Amsterdam.