Door alle hectiek met betrekking tot het ziekenhuis, maar ook daarvoor met alle bezoek hadden wij nog geen tijd gehad om bij de Outlets voor ons zelf te winkelen.

Dit wilden we namelijk in de laatste week doen. Maar doordat nu toch echt onze laatste volle dag was aangebroken, zat er niets anders op dan vandaag te gaan. Ook nu hadden we met mijn moeder afgesproken dat als het niet meer ging dat we naar huis zouden gaan. Gelukkig hebben ze bij de Premium Outlets voldoende bankjes waar tussendoor even gerust kan worden. Maar eerst een stop bij de WaWa voor koffie. Dit keer zonder een donut. Op het moment dat wij in de Premium Outlets liepen was er een speciaal event gaande met betrekking tot Pokemon Go (aanvullende info: Pokemon Go heeft er samen met de overstap naar een nieuwe fysiotherapeut voor gezorgd dat Romy weer pijnvrij en goed kan lopen). Dus tijdens het winkelen waren wij druk met het vangen van deze speciale Pokemon. Gelukkig slaagden we alsnog allemaal voor datgene wat we wilden hebben en het is maar goed dat mijn moeder en ik businessclass vliegen want die extra koffer hebben we serieus nodig.

IMG 9206

Op de terugweg zijn we gestopt bij Olive Garden en hebben daar gegeten. Het was er erg rustig en de bediening was niet je van het. ’s Avonds heb ik geprobeerd in te checken, maar dit ging doordat mijn moeder en ik zogezegd dubbel in het vliegtuig zaten (omboeken was niet gelukt, dus hebben ze een nieuwe ticket geboekt). Verder hebben we opgeruimd, laatste wasjes gedraaid en ingepakt. Rond koffietijd zijn we (Sjon, Romy, Julian en ik) naar Arjan en Ina gegaan. Hier hadden we ook al eerder even langs willen gaan, maar ook dit was er door de opname van mijn moeder bij ingeschoten. Na de koffie met heerlijke zelfgemaakte appeltaart zijn we weer richting de villa gereden en verder ingepakt.