Tijdens de nacht waren de waardes allemaal iets gedaald, maar binnen de marges van een slapend persoon.

Haar bloedsuiker was ook iets gedaald en haar temperatuur was dik in orde. Vanmorgen maakte mijn moeder me wakker omdat ze naar het toilet moest en gaf ze aan dat ze zich minder beroerd voelde en dat de pijn die zij de hele tijd in haar rechterzij had gehad bij het inademen en overeind komen weg was. Bij de eerste ochtendcontrole hebben ze wederom haar vitals gecheckt en alle waardes zijn goed, ook suiker is weer verder gedaald. Maar ook haar ontbijt heeft ze helemaal opgegeten.

1DCF1CE8 53AA 4E22 8878 EA0AD4927B2C

De verbetering zet goed door, zo goed zelfs dat mijn moeder in de loop van de dag mee mag naar de villa. Dus vrijdag rond 15:00 uur is mijn moeder ontslagen uit het ziekenhuis.

IMG 9187

IMG 9188

Ondanks dat ze ongeveer 3 behoorlijke bontjassen heeft uitgedaan, voelt ze zich niet meer zo beroerd. Mijn moeder heeft behalve haar ontslagpapieren, de papieren voor de longarts, ook van haar artsen een cleared to travel bewijs meegekregen, dit heeft ze namelijk nodig om naar huis te mogen vliegen. Julian heeft voor het avondeten gezorgd, namelijk een heerlijke pasta bolognese, zoals alleen Julian dit kan.

IMG 9189

Omdat we toch ook wel het gevoel hadden dat we iets te vieren hadden, hebben we als toetje een lekker ijsje gemaakt.

IMG 9190