Sjon en ik waren al weer redelijk bijtijds wakker en normaal gesproken is mijn moeder er ook snel uit, als ze er niet al uit is.

Nu duurde dat langer dan ik gewend ben van haar. Maar uiteindelijk kwam ze naar beneden en was aan één stuk door aan het bibberen. Ik heb haar zichzelf weer laten opmeten en haar temperatuur was gestegen naar 40 graden Celsius. Omdat zij herstellende is van longkanker en op dit moment door immunotherapie weinig weerstand heeft vond ik een bezoek aan de dokter wel op zijn plaats. Omdat ik niet goed wist waar ik zijn moest heb ik contact gezocht met vrienden van ons die dit wel wisten. Zij hebben mij geadviseerd om in ieder geval eerst met de zorgverzekeraar contact op te nemen. Inmiddels vond ik, zoals mijn moeder zich voelde, de eerste hulp van een ziekenhuis meer op zijn plaats en na het verzekeringstechnisch geregeld te hebben zijn we naar het ziekenhuis gereden. Bij de eerste hulp zijn ze direct allemaal onderzoeken gaan doen.

IMG 9159

Er werd bloed afgenomen en vervolgens werd er allerlei apparatuur aangesloten om haar te monitoren.

IMG 9161

Naast haar temperatuur was ook haar bloedsuiker erg hoog, Terwijl we aan het wachten waren op de uitslag van het bloedonderzoek heb ik mijn zus en Romy en Julian op de hoogte had gebracht. Romy en Julian besloten om direct terug te keren naar Kissimmee en kregen bij het uitchecken het geld terug gestort van de tweede nacht. Echt super van Disney. Het bloedonderzoek gaf aan dat ze een longontsteking heeft. Omdat ook de zuurstofwaarde in haar bloed te laag was, in combinatie met de hoge koorts, moest ze een nachtje in het ziekenhuis blijven. Dit wilde ze niet, maar omdat ik gelukkig bij haar in het ziekenhuis kon blijven vond ze het prima.

IMG 9163

Nadat ze naar zaal was gebracht zijn wij (mijn vader, Sjon, Romy, Julian en ik) eerst even wat gaan eten en toen in de villa wat spullen voor mijn moeder en mij gehaald.

IMG 9168

Nadat we geïnstalleerd waren zijn mijn moeder en ik in het ziekenhuis achtergebleven en is de rest terug naar de villa gegaan.