Om Romy en Julian een paar dagen alleen als een soort van huwelijksreis te laten zijn, hadden we thuis al voor twee nachten een hotel geboekt van Disney.

Dus na het ontbijt zijn de “newly weds” op weg gegaan richting Vero Beach. Omdat mijn moeder door de drukte van de afgelopen dagen en natuurlijk nog steeds niet volledig hersteld is van de behandeling voor haar longkanker hebben we het vandaag helemaal rustig aan gedaan. Ik ben vast begonnen met het inpakken van de trouwjurk. Dit is qua volume een koffer vol, maar qua gewicht niet. Dus hier hebben we wat zware dingen bij gedaan, die we toch niet meer nodig hebben deze vakantie. Ook de breekbare dingen heb ik alvast een plekje gegeven in een van de handbagagekoffers. Hierna zijn we even naar de Walmart geweest voor de lunch en avondeten.

Walmart

Aan de overkant hebben we bij de WaWa een beker koffie met een donut gehaald en zijn toen weer naar de villa gegaan.

wawa

De lunch hebben we lekker buiten opgegeten bij het zwembad.

wij bij het zwembad

Hierna hebben we onze badkleding aangedaan en zijn even lekker het zwembad ingedoken.

wij in het zwembad

Na een behoorlijke tijd in het water gezeten te hebben, is ieder zijn ding gaan doen. In de loop van de middag voelde mijn moeder zich niet zo lekker en toen ze op tijd (zeg maar gerust heel vroeg) naar bed wilde gaan heb ik haar zichzelf laten temperaturen. Het was op dat moment 39,6 graden. Omdat ze bijna de hele dag buiten in de warmte had gezeten, dacht ik eerst dat dit de oorzaak was. Oververhit zeg maar. Morgen maar even goed in de gaten houden en nu lekker laten slapen.

 

We hadden van Romy en Julian wat foto's ontvangen van hun mini honeymoon.

R+J onderweg

 

R+J hotelkamer

R+J Uitzicht

R+J zwembad