Vanmorgen hadden we croissantjes bij het ontbijt. Dit hadden we nog niet eerder gedaan en ze smaakten verrassend lekker.

Ontbijt

Ontbijt 02

Na het ontbijt hebben we eerst even wat opgeruimd, wat was gedaan en geluncht. Na de lunch zijn we richting Seaworld gereden om hier voor Halloween naar toe te gaan. Maar tjonge jonge wat is het warm en wat is het belachelijk druk. We besloten alleen even heen en weer te lopen langs het trick or treaten en dan weer weg te gaan.

Halloween in SW 01

Halloween in SW 02

Halloween in SW 03

Halloween in SW 04

Halloween in SW 05

Dit is ons echt te druk in het park. Romy had bericht gekregen dat haar verlovingsring klaar was (hier was een steentje uit en dat hebben ze gerepareerd), dus na Seaworld zijn we naar de juwelier gereden en hebben de ring opgehaald.

dolphin nursery 01

Daarna hadden we wel trek in een ander soort ijsje dan Coldstone en zijn we naar Twistee Treat gereden. Small is hier nog steeds groot, dus volgende keer wordt het een kiddie size.

Twistee treet 01

Twistee treet 02

Twistee treet 03

Twistee treet 04

Twistee treet 05

Vanaf de Twistee Treat zijn we naar TJ Maxx gelopen en zijn we bij Petco naar binnen gegaan. Altijd leuk om daar even bij de katjes te kijken. Ze hadden een poesje van een half jaar wat ze van de snelweg hadden gevist. Ik had serieus contact met haar en mocht haar zelfs even kroelen door de gaatjes heen. Bij de kassa stond een man met een Syberische husky van 8 weken oud en dat was zo’n schatje. Danté heette deze kleine rakker. Sinds Alaska ben ik helemaal weg van husky’s. Deze had prachtige mooie blauwe ogen. Na de Petco zijn we naar de Walmart gereden en hebben daar wat eten voor in de villa gehaald.

diner

Na het eten hebben we even lekker aan de pool gezeten en toen werd het weer tijd om te gaan slapen. We zijn echt even aan het bijkomen van alle drukte omtrent het huwelijk.