Ook vanmorgen bij het wakker worden hadden we berichten ontvangen dat iedereen goed was aangekomen in Nederland.

Altijd fijn om te lezen dat iedereen goed is aangekomen. Wij hadden voor vandaag niets op de planning staan en zijn na het ontbijt ook even lekker het zwembad ingedoken.

zwemmen

Na wat overgegooid te hebben met de bal zijn we ons aan gaan kleden en na de lunch zijn we op pad gegaan. We hadden wat spullen terug te brengen en dat hebben we als eerste gedaan. Daarna zijn we naar Disney Springs gereden en hebben we hier eerst een cupcake gegeten bij Sprinklers.

cupcakes 1

cupcakes

cupcakes 02

Deze cupcakes zijn erg lekker, maar zeer aan de prijs. Maar ach je moet het een keer geproefd hebben om er over mee te kunnen praten. Na de cupcakes zijn we naar het oude gedeelte gelopen en daar hebben we bij het kerstwinkeltje gezocht naar een kerstbal.

Disney Springs 03

Disney Springs 04

Disney Springs

Disney Springs 02

Wij (mijn ouders en ik) hebben kerstballen in de boom hangen met namen. Ik van mijn gezin en onze katten, mijn ouders van hunzelf, de kinderen en kleinkinderen. Omdat we beiden nog geen bal hadden van Julian waar we daar nu naar op zoek.

kerstwinkel

Helaas was het formaat kerstbal niet meer aanwezig. Ik had gevraagd bij een medewerkster en zij ging (omdat ze hier nog niet zo lang werkte) vragen bij haar manager. De manager gaf aan dat ze sinds april niet meer beschikbaar waren. Ik legde uit dat mijn dochter afgelopen maandag getrouwd was en dat we nu een kerstbal met de naam van onze schoonzoon wilde. Hij gaf zijn medewerkster een opdracht en gaf aan dat ze misschien nog een bal hadden die uit een doos kwam waar er ballen stuk van waren. En inderdaad kwam ze met het juiste formaat kerstbal terug. De manager gaf aan dat wij deze van hem kregen en dat het opschrijven van de naam ook op zijn kosten kwam. We hadden daarnaast nog een kerstbal met een bruidspaar en ook het personaliseren ervan kregen we van de manager. Zo ontzettend aardig weer. Toen de kerstballen klaar waren zijn we richting de auto gelopen.

the newlyweds

Hierna zijn we naar Texas Roadhouse gereden. We wilden graag daar eten vanavond. Toen ik bij de ingang vast afgezet was kwam ik Hannie tegen. Hannie heb ik tijdens een Floridadag begin dit jaar leren kennen en nadat ik haar en haar man gedag had gezegd heb ik snel een pager gehaald. Hierna ben ik weer naar buiten gegaan en heb ik nog even met Hannie staan kletsen. Zij hadden afgesproken met Monique en Ron. Hun pager ging af en zij gingen vast naar hun plekje. Niet veel later ging ook die van ons af en toen we naar onze plek begeleid werden zagen we Pieter en Petra zitten. Zo grappig om allemaal bekenden tegen te komen. Nadat we ook even met hen hebben gekletst zijn we naar onze plek gelopen.

Texas Roadhouse

Texas Roadhouse 02

Toen Pieter en Petra klaar waren met eten, kwamen ze nog even gedag zeggen. Zij gaan morgen weer naar huis. Na het eten hebben wij Hannie met gezelschap nog even gedag gezegd en kennis gemaakt met Monique en Ron en dochter. Wij zijn nog even naar de overkant van Texas Roadhouse gereden om daar even bij de Target rond te lopen. Hierna zijn we weer richting de villa gereden.

Halloween

Halloween 02

En niet veel later zocht iedereen zijn eigen kamer op.