Vandaag gaan de eerste al weer naar huis, namelijk Quincy, Paul en Jim. Omdat we met de overgeblevene naar Seaworld wilden zouden Sjon en ik de heren naar het vliegveld brengen samen met mijn moeder en schoonmoeder.

Maar als eerste hebben we voor het ontbijt mijn schoonmoeder uit het hotel gehaald en haar direct uitgecheckt. Zij kon de laatste nacht nadat de heren weg waren wel bij ons in de villa slapen. De dames en mijn vader zouden we, nadat we de heren hadden afgezet treffen in Seaworld. Nadat iedereen thuis gedag gezegd had tegen de heren zijn wij richting McCoy gereden.

Afscheid nemen van de jongens

De boardingpassen en kofferlabels van Quincy en Paul waren zo geregeld, maar Jim kreeg een melding dat hij zich bij de balie moest melden. Nadat we even in de rij hadden gestaan werden we geholpen. Het bleek dat gisteren met het omboeken een code niet van zijn ticket gehaald was en daardoor het inchecken niet lukte. Deze code had te maken met het slechte weer in Chicago waarvoor hij omgeboekt was. De omboeking was dus wel gelukt alleen de alert code niet. Toen ook hij de boardingpassen had zijn we naar de security gelopen.

jongens op naar security 01

jongens op naar security 02

Hier heb ik de heren ook gedag gezegd en ben toen naar National gelopen om te kijken of er een betere geschikte auto stond. Helaas was dit niet het geval en ben ik, nadat ik Sjon gebeld had, bij de aankomsthal staan wachten. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten want de luchtvochtigheid was erg hoog en hierdoor was het erg warm.

de anderen in Seaworld

Bij Seaworld aangekomen hadden we de anderen snel gevonden. Zij hadden inmiddels Manta al gedaan en waren nu op weg naar One Ocean. Hier waren Kim en Cathy inmiddels ook. De show was vanwege het komende slechte weer door Michael de enige show en daardoor lekker chaotisch. Zo leuk om eens mee te maken.

One Ocean 9

One Ocean 01

One Ocean 02

One Ocean 03

One Ocean 04

geboeid kijken

One Ocean 05

One Ocean 06

One Ocean 07

One Ocean 07 2

One Ocean 08

Na de show hebben we afscheid genomen van Kim en Cathy en zijn wij doorgelopen naar Inifinity Falls.

na One Ocean

Deze attractie was van de week gesloten, maar nu was het wel open. Mijn vader, ik en Sjon bleven achter om op alle spullen te passen. De overige 7 gingen de rij in.

wachten bij Inifinity Falls

Infinity Falls 2

Infinity Falls 01

Infinity Falls 02

Infinity Falls 02 2

Niet veel later zag ik Charlotte lopen, zij was op zoek naar ons. Bleek dat zij omdat ze op blote voeten liep, niet de attractie in mocht. Haar slippers zaten in één van de rugtassen. Zeiknat kwamen de anderen eruit en een aantal wilden nog wel een keer zodat Charlotte nu wel mee kon en natuurlijk nu wel met slippers.

Infinity Falls 03

Infinity Falls 04

Nu waren ze sneller terug en wilden Mako gaan doen alvorens we naar de dolfijnenshow zouden gaan.

Leguaan

Leguaan 2

Terwijl er een groepje in de rij stond bij Mako werd er omgeroepen dat alle attracties gesloten waren en dat iedereen werd geadviseerd te gaan schuilen vanwege het slechte weer. We zijn binnen bij Mako gaan staan en hebben degene die in de rij stonden opgehaald. Zij stonden inmiddels vooraan. Omdat we niet wisten hoelang dit ging duren en iedereen natte kleding had wilden we niet wachten. We zijn naar de ingang gelopen en Charlotte wilde graag nog een souvenirtje kopen. En op dat moment barstte het echt helemaal los. Harde klappen onweer en keihard regenen. Op het moment dat het even wat minder werd zijn we richting de auto gelopen en tegen de tijd dat we weer bij de villa waren was het al weer droog. De snelste manier om op te warmen als je met natte kleren koud bent geworden is met natte kleren een verwarmd zwembad in duiken en dat deed iedereen dan ook.

opwarmen in de pool 01

opwarmen in de pool 02

opwarmen in de pool 03

Na opgewarmd te zijn is iedereen gaan douchen en zijn we naar Steak N Shake gereden.

bij Steak N Shake

Hier hebben we met z’n allen gegeten en na het eten is een groepje naar de Premium Outlets gegaan. Romy, Julian en mijn vader zijn terug gereden naar de villa. Patricia en Suzan zijn samen op pad gegaan en wij zijn met Charlotte haar winkels gaan bekijken.

shoppen 01

shoppen 02

shoppen 03

Charlotte is goed geslaagd met haar aankopen. Rond kwart over 11 waren we weer terug in de villa en hebben we direct onze slaapvertrekken opgezocht.