Vanmorgen moesten we ondanks dat het wat later was geworden gister heel vroeg op. Voor vandaag stond Discovery Cove en zwemmen met dolfijnen op het programma.

Om half 8 reden we het terrein op en nadat iedereen zijn tag had gekregen zijn we richting het ontbijt gelopen. We hoefden niet te haasten want onze tijd met de dolfijnen was om 11:25 uur.

Ontbijt in Discovery Cove

Na het ontbijt zijn we ons gaan omkleden. Mijn vader had ergens tussen de lockers en het kleedhok zijn zwembroek verloren, dus moesten we na zoeken en vragen, een nieuwe kopen in het park. Gelukkig was dat snel geregeld en kon ook hij zich omkleden. De jongeren zijn daarna hun ding gaan doen en ik ben samen met Sjon, mijn vader, moeder en schoonmoeder de lazy river gaan doen. Heerlijk dobberen in het water. In het midden zwem je een volière in en kun je vogeltjes voeren. Ook nu kwamen er wat vogels bij je zitten, maar je kon duidelijk merken dat ze niet echt honger hadden. Na het voeren zijn we weer verder gaan zwemmen en onderweg heb ik steeds gecheckt hoe laat het was. Want we moesten ons natuurlijk wel op tijd melden bij onze cabana voor het zwemmen met de dolfijnen. Om kwart over 11 waren we daar en na het invullen van een formulier waar we aangeven Discovery Cove niet aansprakelijk te stellen voor als er iets gebeurd, want ja het blijven dieren en die zijn en blijven onvoorspelbaar, konden we naar het bad waar de dolfijnen zitten. Omdat wij met 15 man te veel waren voor één groep, was onze groep in twee gedeeld. 9 in groep 1 en de overige 6 in groep 2.

Bianca

Charlotte

Dien

Dirk

Hilly

Sjon

Jim

Julian

Leon

Patricia

Paul

Quincy

Romy

Sophine

Suzan

Romy en Julian

Wel hadden we gevraagd of het mogelijk was om in ieder geval één foto van de hele groep te maken en dat kon. Het was zoals altijd weer een geweldige ervaring.

the whole gang

Na het zwemmen met de dolfijnen en het bekijken van de foto’s die tijdens de sessie gemaakt worden zijn we gaan lunchen. Na de lunch zijn mijn vader, moeder en schoonmoeder op een bedje gaan liggen. Sjon en ik zijn met een klein groepje naar de roggen gegaan. Daarna hebben we nog een rondje lazy river gedaan, waarbij mijn schoonmoeder ook weer mee ging. Na dit rondje wilden we nog wat gaan eten, maar zoals altijd tijdens de vakantie is de tijd zo snel gegaan, dat het restaurant al gesloten was. We besloten ons dan maar vast te gaan douchen en om te kleden. Op dat moment werd iedereen gesommeerd het water te verlaten vanwege slecht weer en onweersbuien. Dit wordt veroorzaakt door Michael, de orkaan in de golf van Mexico. Hierdoor werd het een drukte van jewelste bij de douches, maar toch kwam iedereen vrij snel weer naar buiten. Op dat moment regende het echt als een gek. Omdat Romy en Julian al bij de foto’s waren, besloot ik de regen te trotseren en ben er door heen gerend. Drijfnat kwam ik daar aan, maar gelukkig hadden zij een handdoek bij zich en kon ik me dus afdrogen. Terwijl we de bestelling plaatsten werd de regen minder en kwamen daarna één voor één de anderen bij ons. Toen we onze bestelling hadden zijn we naar guest relations gelopen om twee dingen te regelen. Het eerste mijn vader was inmiddels ook zijn nieuw gekochte zwembroek kwijt. Deze is waarschijnlijk in de handdoek van Discovery Cove terecht gekomen en op de grote hoop gegooid. Helaas was geen van beide zwembroeken gevonden. En ik wilde voor mijn ouders omdat zij langer blijven en wij (Romy, Julian, Sjon en ik) een jaarkaart hebben voor Seaworld kijken of ik voor hen ook wat kon regelen. Dit kon, en in eerste instantie moest ik flink bij betalen. We gaven aan dat we dat erg duur vonden, helemaal omdat we net met 15 personen hadden gezwommen. Ze ging nog even wat op haar computer rommelen en op dat moment kreeg Romy een foto van Sherri om vast te posten op Facebook. Terwijl we die foto aan het bekijken waren zag de medewerkster van Discovery Cove deze en omdat zij in december verloofd was ging het gesprek natuurlijk over de trouwerij. Even later rolden er twee kaarten uit met 14 dagen toegang voor Seaworld en Aquatica voor mijn ouders en hoefden we niets te betalen. Nadat we allemaal in de auto waren gestapt zijn we naar de Walmart gereden om wat te eten te halen.

 Benidorm Bastards

Een aantal wilde pizza en ook een deel wilde brood met uitsmijter. In de Walmart kwam Jim naar me toe met de melding dat hij een mail had gehad van United dat hij geadviseerd werd om zijn vlucht naar Chicago om te boeken naar een andere vlucht vanwege slecht weer bij Chicago. Ik ben dus thuis direct gaan bellen. Ik heb geprobeerd om Jim bij Paul en Quincy op de vlucht te krijgen, maar helaas zat deze vlucht helemaal vol. Er waren 2 mogelijkheden, via Newark, met een hele korte overstap of via Houston met een iets ruimere overstap. Maar vanwege Michael waar je dan overheen zou moeten vliegen kozen we toch voor Newark. Omdat de dag erna mijn schoonmoeder en Patricia ook via Chicago zouden vliegen heb ik direct ook voor hen gevraagd. En ook zij zijn omgeboekt via Newark. Hierna hebben we Paul en Quincy ingecheckt en voor elkaar gekregen dat ze tijdens beide vluchten naast elkaar zitten. Inmiddels waren Leon en Sophine ook nog even langsgekomen en is de groep nog even gaan zwemmen. Sjon en ik hebben tussendoor mijn schoonmoeder naar het hotel gebracht en toen we terugkwamen zocht iedereen zijn eigen kamer op.