Ondanks het late tijdstip van naar bed gaan, was het vanmorgen weer erg vroeg dat ik wakker was. Ik heb de foto’s van de zondag uitgezocht en vast geüpload.

Daarna begonnen met het verslag, maar dit kreeg ik niet af. Na het ontbijt zijn we met 5 dames richting Cocoa Beach gereden. Hier hadden we afgesproken bij een spa/salon om ons haar te laten doen. We waren er keurig op tijd en ik mocht als eerste plaats nemen.

Salon 01

Omdat we vroeg waren was de extra persoon die speciaal voor ons zou komen nog niet gearriveerd. Gelukkig kwam zij ook vrij snel en mocht Charlotte plaatsnemen. Alleen omdat Charlotte haar haar nog niet droog genoeg was, moest zij eerst onder de droogkap. Om geen tijd te verliezen mocht Suzan plaatsnemen.

Salon 02

Het was een leuke gezellige bedoening en tussen door hebben Romy en Patricia bij de Dunkin Donuts iets te eten gehaald. Tussendoor hebben we met de thuisblijvers nog even contact gehad en begrepen we dat het daar ontzettend hard geregend had.

regen in Kissimmee

Toen Suzan en ik klaar waren mocht Charlotte weer plaatsnemen bij de één en Patricia bij de ander. Ik heb in de tussentijd het verslag van gister afgeschreven en online gezet. Altijd handig Wifi overal.

Salon 02 2

En als laatste mocht Romy plaatsnemen.

Salon 03

Salon 04

Salon 05

Even naar 3 waren we klaar en na betaald te hebben zijn we richting Dave en Sherri gereden. Omdat het dreigde te gaan regenen is de trouwerij iets vervroegd, maar dat was geen probleem. Bij Dave en Sherri moesten wij even wachten tot Julian uit beeld was, want hij mocht Romy natuurlijk nog niet zien.

laatste voorbereidingen

aankondinging

namen in het zand

De heren zijn ook klaar

Wat een knappe schoonzoon heb ik he?

Na ongeveer 10 minuten konden we via de achterdeur naar binnen. Hier hebben we ons snel omgekleed. En wow wat heb ik een prachtig mooie dochter, sorry dat moest ik echt even tussendoor melden.

 

 

 

in the bridalroom

Toen werd het tijd om naar de plek te lopen waar de ceremonie zou starten. Julian stond al bij “het altaar”.

 Nog wat laatste instructies van Dave.

De bruidegom staat te wachten

Charlotte mocht als eerste naar het altaar lopen, zij was de ringdrager.

Daarna Patricia samen met Quincy.

Hierna waren de maid of honor en best man Suzan en Leon aan de beurt.

En toen kregen wij een seintje dat we mochten lopen. Wij liepen samen met Romy naar het altaar en daar zagen we Julian staan.

de bruid komt er aan

En ook nu weer wow wat heeft Romy een knappe man uitgezocht. Julian werd heel emotioneel toen hij Romy zag.

Na dat we haar officieel hadden weggegeven begon Dave (hij heeft een license om mensen te mogen trouwen) met de plechtigheid.

de ceremonie 01

de ceremonie 02

Romy en Julian hadden beiden ook hun eigen vows geschreven.

 

 

Mr en Mrs Zipper

Romy en Julian hadden de stiefdochter van Sherri gevraagd een persoonlijk liedje te schrijven. Zij is namelijk zangeres en songwriter. Dit nummer zou op een disc gezet worden en afgespeeld worden tijdens de sand ceremony. Sjon en ik hadden echter als verrassing Lauren echt laten komen en zij kwam hun nummer live op het strand zingen. 

Hierna mochten de bruid en bruidegom nog een dansje doen op het strand.

 het bruidspaar

Door het dreigende slechte weer werd het allemaal iets sneller gedaan.

trots

nichtjes

met de bruidsmeiden en best mans

Maar ook het proosten, de speech van de best man Leon en het aansnijden van de taart kon allemaal nog op het strand plaatsvinden.

Speech

toasten

taart snijden

Het bruidspaar werd meegenomen voor een fotosessie en de rest van het bezoek was lekker met elkaar aan het kletsen.

Toen werd het echt tijd om de boel op te breken en zijn we teruggelopen naar de zaak. Hier mocht Romy en Julian nog de weddingbell rinkelen en werd het tijd om de cadeautjes uit te pakken.

ringing the weddingbell

kadootjes 01

kadootjes 02

Het bruidspaar wil iedereen bedanken voor de cadeaus. Hierna werd het tijd om in te pakken. Romy wilde graag haar trouwjurk aan houden en dat maakte het inpakken een stuk makkelijker. Nadat we alles in de auto hadden, zijn we op weg gegaan. Sjon reed in de ene auto en ik reed met het bruidspaar in de andere auto. Wij vertrokken eerder, maar omdat er in mijn auto geen ruitenwisservloeistof meer zat en het raam erg vies was moest ik even stoppen bij een benzinepomp om de ramen even schoon te maken. Terwijl Julian en ik daar mee bezig waren zagen we de andere auto voorbij rijden. Ook zagen we dat de wegen echt maar 5 minuten verder dan waar Romy en Julian getrouwd zijn helemaal nat waren, terwijl wij de hele tijd geen druppel regen hadden gehad gelukkig. Onderweg kregen we wel wat druppels, maar dat mocht geen naam hebben. Bij de eerste tollpoort werd er gevraagd wie er getrouwd was, want de mevrouw had natuurlijk hiervoor Sjon in zijn pak gezien. Ze reageerde erg leuk en enthousiast. De rest van de rit verliep rustig. Bij thuiskomst heeft Romy haar jurk uitgedaan en hebben we de leftovers van de Cheesecake Factory opgemaakt. Hierna werd het tijd om naar bed te gaan.

 

Voor degene die de livestream gemist hebben, klikop deze link: