Vanmorgen was ik als eerste om 10 voor half 5 op. Ik vind dit fijn, want kan ik even op mijn gemak het verslag schrijven zonder dat ik teveel afgeleid wordt. Nadat ik het verslag online gezet had zijn Sjon en ik terwijl iedereen langzaamaan naar beneden druppelden mijn schoonmoeder gaan halen voor het ontbijt.

potje poolen

Op de terugweg zijn we eerst gestopt bij de Walmart, want zonder proviand kun je nu eenmaal niet eten. Bij terugkomst was de tafel al gedekt en konden we vrijwel direct aan tafel.

met allen aan het ontbijt

Waar we van de week met z’n negenen nog precies aan de grote tafel paste, is dit met zijn 13’en echt onmogelijk. Na het ontbijt hebben de dames zich gereed gemaakt voor vertrek.

ieder doet zijn ding

Want de dames moesten nog wat winkelen voor de grote dag. Met z’n zevenen zijn we eerst bij de Wawa gestopt voor de nodige cash en een flinke dosis cafeïne.

onderweg naar de bruidswinkel

Hierna zijn we richting de bruidswinkel gereden. Het was wat druk op de I4, maar gelukkig reed het wel door. In de bruidsjurken winkel weer Romy de bruidsmeisjes aan waar zij uit konden kiezen en één voor één namen ze jurken mee. Ook Romy mocht nog een keer haar jurk passen. Nadat de dames ieder een jurk hadden uitgekozen konden we het grote geheel zien. Ik kan je zeggen dat het prachtig is. Na het afrekenen zijn we weer terug richting de villa gereden.

en allemaal geslaagd

Sjon was met de heren even naar de Target gereden en hij zou zorgen voor nieuw brood voor de lunch. Dus na een belletje van ons zijn zij richting de Walmart gereden. Bij terugkomst in de villa was de tafel al weer gedekt en konden we wederom direct aan tafel. Tijdens de lunch hebben Romy en Julian via videobellen even contact gehad met de ouders van Julian en natuurlijk hebben we even de katten Abby en Ziva gezien. Voor de middag hadden we een bezoek bij Dave en Sherri staan. Er moesten nog wat officiële zaken geregeld worden en daarna lekker op het strand vertoeven.

bij Dave en Sherri voor strand

Op het moment dat we naar het strand wilden lopen kwamen Justine en Danny langs om even gedag te zeggen. Danny en Justine hebben we via Sherri leren kennen. Misschien zien we ze voor zij vertrekken nog een keer. Nadat bij Dave en Sherri de laatste details voor aanstaande maandag besproken waren, zijn we naar het strand gelopen. De meeste lagen er al in voordat de spullen neergezet waren.

golven trotseren

zal ik wel of zal ik niet

een klein onderonsje

iedereen in het water

Er stond een flinke bries op het strand. Dit werd veroorzaakt door Leslie. Leslie is nu nog maar een tropische storm, maar 2 dagen geleden was zij nog een orkaan van de 1e categorie.

Leslie

Leslie ligt te ver om problemen te veroorzaken en is nu ook richting Europa aan het gaan zeg maar. De bries die Leslie veroorzaakt, zorgt er ook voor dat de golven mega hoog zijn en dat vonden de zwemmers prachtig.

cruiseschepen varen voorbij

Moe maar genoten kwamen ze weer uit het water en hebben we op het strand met z’n allen wat gegeten en gedronken.

genieten op het strand

Dave en Sherri

picknicken op het strand

Omdat Romy voor maandag nog een kapster moest regelen zijn we weer naar het huis van Dave en Sherri gelopen en zijn de dames (dit keer zonder de oma’s) richting een kapster gereden op advies van Sherri. Gelukkig kon er nog wat geregeld worden en wordt maandag voor het trouwen het haar nog mooi gemaakt.

Bij Dave en Sherri na strand

Charlotte en Sherri

Hierna hebben we de rest van de groep gehaald en zijn we met een mooie zonsondergang naar Kissimmee terug gereden.

sunset

Natuurlijk hebben we een stop gemaakt bij de Walmart, want met 13 man gaat het erg hard met de voorraden.

drukte in Walmart

overleggen of we nog iets te eten meenemen

lange wachtrijen bij kassa

De jongelui waren nog verder aan het kijken en wij zijn vast naar de villa gereden. Niet veel later kwamen zij ook weer terug. Wederom taaide iedereen één voor één af en ging ik Paul en Jim achterlatend als één van de laatste naar bed.