Vanmorgen bij het opstaan had ik van Patricia een Whatsapp gekregen, zij was namelijk bezig met inchecken voor haar en mijn schoonmoeder. Gelukkig kon ik haar vanaf afstand helpen en niet veel later kreeg ik door dat het gelukt was en dat ze ook naast elkaar zaten in het toestel.

Suzan zou inchecken voor haar en Charlotte, maar omdat Charlotte nog te jong is en niet in dezelfde boeking als Suzan zit, wilde dit niet direct lukken. Suzan heeft hiervoor contact gezocht met KLM en toen lukte het inchecken uiteindelijk wel. Ik had na de boeking van Charlotte haar confirmation nummer aan die van Suzan laten koppelen en dat konden ze bij KLM inderdaad zien. Verder hadden we voor vandaag niet echt concrete plannen. We moesten alleen naar Macy’s voor de pakken van de heren. En na het ontbijt zijn we ook richting de Florida shoppingmall gereden. Het was letterlijk een one stop bij Macy’s daar. De vriendelijke verkoopster van afgelopen dinsdag was nog niet begonnen, dus werden we geholpen door een collega. Inderdaad was de Columbus Day sale begonnen en werden de pakken een stuk goedkoper. Maar Marianne (de verkoopster van dinsdag) had gezegd dat we door de aanschaf van een Pink Ribbon Awareness bandje ($ 5,00) tot aan het eind van oktober op al onze aankopen 25% korting zouden krijgen. En dat was nu niet gebeurd, terwijl we wel zo’n bandje hadden gekocht. De verkoper probeerde ons uit te leggen dat dit niet gold voor specials, waar deze pakken onder vielen. Maar er was ons toch echt verteld dat dit wel het geval was. Hij ging bellen met zijn manager en na even wachten ging er toch alsnog 25% extra vanaf. Met 2 pakken en een nette broek (voor mijn vader) gingen we de Macy’s weer uit. Inmiddels was het tijd om te lunchen en zijn we naar een Steak N Shake gereden.

met zn allen eten bij Steak N Shake

Hier hebben we allemaal een burger met friet gegeten en bijna iedereen had een milkshake genomen waar Steak N Shake zo beroemd om zijn genomen. Na het eten zijn we naar de Premium Outlets gereden. Als eerste hebben we voor mijn vader en moeder bij Skechers gympen gekocht. Mijn moeder had alleen zwarte schoenen en slippers bij haar en met deze warmte zijn die zwarte schoenen niet fijn en slippers niet voor alle momenten geschikt. Hierna zijn we naar de juwelier gelopen waar Romy haar verlovingsring vandaan had. Er is een steentje weg en deze moet vervangen worden. Dit is bij aanschaf meeverzekerd en wordt zonder problemen geregeld. Hierna hebben we nog een stop gemaakt en daar slaagden we maar gedeeltelijk. Hierna hadden we geen verplichte stops meer en konden we gewoon rond lopen.

wachten Premium Outlets

De jongeren zouden op eigen gelegenheid gaan en om 4 uur zouden we elkaar ontmoeten bij Starbucks. Ik liep met Sjon en mijn ouders naar Tommy Hilfiger, want ik dacht dat mijn moeder een poloshirt wilde, bleek dat ze mijn vader bedoelde. Mijn vader slaagde voor 2 nieuwe shirts en niet veel later sloten de jongeren al weer bij ons aan. Ze hadden het al gezien en kwamen ons gezelschap houden. Julian zocht ook nog snel een korte broek. Ik had inmiddels bovenop de kortingen vanuit de winkel nog een coupon gevonden voor extra korting (kijk daar houd ik van) en liep naar de kassa. De code werkte inderdaad. Hierna hebben we nog een aantal winkeltjes bekeken, maar verder niets meer gekocht. We wilden eigenlijk nog naar Disney Springs, maar we hadden vergeten water mee te nemen en inmiddels allemaal ontzettend dorst. We besloten om naar de villa te gaan, wat drinken en daarna naar de Walmart voor boodschappen. Mijn vader en Jim besloten in de villa te blijven en met 7 man gingen we naar de Walmart. Romy wilde ook graag haar nagels laten doen en nu hadden we eigenlijk even tijd hiervoor. Dus Romy, mijn moeder en ik zijn bij de nagelsalon gaan zitten en Sjon heeft even bij Arjan en Ina spullen gehaald die we bij vorige bezoeken heel lief mochten stallen.

 Nagels laten doen

Nagels laten doen 2 

 Nagels laten doen 3

De mannen Julian, Paul en Quincy hadden aangeboden om vast onze boodschappen bij elkaar te zoeken. Met mooie nagels hebben we de heren weer opgezocht en hebben nog wat door de Walmart gestruind. Dit is altijd leuk om te doen.

Leuke halloweenmaskers

het is verleidelijk voor iedereen

Toen iedereen alles gezien had wat hij wilde zien zijn we terug naar de villa gegaan. Hier hebben de heren een salade in elkaar gezet en hebben we deze met wat hotdogs opgegeten. Na het eten heb ik even wat administratieve zaken geregeld. Eén voor één gingen de medebewoners naar bed. Uiteindelijk heb ik Jim, Paul en Quincy welterusten gewenst en heb ik ook mijn slaapvertrek opgezocht.