Terwijl ik bezig was met het verslag kwam Quincy in zijn zwembroek naar beneden voor een dip in de pool.

Quincy in de pool

Niet veel later kwam de rest ook naar beneden. En ook vanmorgen was het weer een gezellige boel aan de ontbijttafel. De tranen biggelden letterlijk over onze wangen.

potje poolen

Omdat nog niet iedereen klaar was voor vertrek hebben mijn ouders om de tijd te doden gebruik gemaakt van de biljarttafel en nadat iedereen gereed was om te vertrekken ben ik met mijn ouders en Sjon vast richting Seaworld gereden om de kaartjes te regelen. Romy heeft met de rest van de groep eerst Leon en Sophine (vrienden van Julian en Romy die al in Florida waren) gehaald, want ook zij zouden mee gaan naar Seaworld. Ik stond nog in de rij bij de kassa om de kaartjes te regelen toen het stelletje ongeregeld inmiddels gearriveerd was.

Groep 2 is gearriveerd

wachten tot de kaartjes geregeld zijn

Nadat ik de kaartjes had mee gekregen zijn we naar binnen gegaan. Eerst hebben we voor mijn moeder een scootmobiel geregeld, want het was om kwart over 10 al dusdanig warm dat een rolstoel voortduwen echt niet te doen was.

Scootmobiel regelen

Nadat we dit geregeld hadden hebben we een All Day Dining Deal geregeld en hebben meteen wat te eten en te drinken gehaald.

even met zn allen wat eten

op naar One Ocean

Hierna zijn er een aantal naar Manta (een achtbaan gelopen) en heb ik met mijn ouders wat in de rondte gelopen.

seedragons

Op een gegeven moment werd ik door Sjon gebeld dat zijn inmiddels bij Shamu Stadium waren en zijn mijn ouders en ik ook richting Shamu Stadium gelopen voor de eerste One Ocean. Nadat we aangekomen waren kregen ik een appje van Kim dat zij inmiddels ook gearriveerd was.

appen met Kim

Bleek ze schuin achter ons te zitten. Kim is gezellig bij ons komen zitten en direct daarna begon de show.

gesprekken bij One Ocean

one ocean 1

 One Ocean show 1 1

in het stadium bij One Ocean 1

one ocean 2

One Ocean show 1 2

pee in a cup

Voor onderzoeken en het checken van de algemene gezondheid moeten de orca's af en toe in een potje plassen.

De groep bij elkaar

Na de show is er wederom een groep naar een achtbaan gegaan en zijn Romy, Sjon, Kim en ik met mijn ouders richting de Seafire Grill gelopen om daar wat te eten. Onderweg kwam Kim nog twee vrienden tegen en nadat we daar even mee hebben staan praten zijn we verder gelopen.

Amerikaanse vrienden van Kim

Wij waren nog maar net aan het eten toen de anderen zich weer bij ons aansloten en na het eten zijn we naar Dolphin Days gegaan.

Alert

Terwijl we aan het eten waren kregen we één voor één een testalert op onze telefoon binnen.

Bij Dolphin Days

Dolphin Days 1

Dolphin Days 2

Ook deze show was weer erg leuk om te zien. Na de show moesten we tempo maken om op tijd bij Pet’s Ahoy te zijn. Ik blijf het indrukwekkend vinden hoe ze deze huisdieren, maar ook eenden en een varken zo weten te trainen dat er gewoon een show van gemaakt is.

Pets ahoy 2

Pets ahoy

Pets ahoy 3

Na deze show zijn Romy, Kim, Sjon en ik met mijn ouders weer naar Shamu Stadium gelopen en zijn de overige van de groep het park onveilig gaan maken.

Antartica

Pinquins

one ocean 3

One Ocean show 2

Voor verfrissing wordt gezorgd

Ook voor een verfrissing wordt gezorgd tijdens de show!

Na de show zijn we naar de ingang gelopen en bij de Dolphin Nursery was de groep weer compleet. Kim had een speeltje en zowaar reageerden de dolfijnen erop. Zo leuk om te zien.

dolphin nursery

dolphin nursery 2

Hierna hebben we van Kim afscheid genomen, zij moest haar nichtje ophalen bij Disney en wij hebben nog even in het winkeltje gekeken. Romy heeft Leon en Sophine naar hun hotel gebracht en wij zijn via de Walmart naar de villa gereden. Niet veel later kwamen Leon en Sophine naar ons om te zwemmen en gezellig de avond door te brengen. Romy, Quincy en ik zijn nog even naar de Walmart gereden om nog wat te halen. Bij terugkomst in de villa was er vanuit het zwembad een hoop lol en plezier te horen. Quincy voegde zich snel toe aan het gezelschap. Sjon zat tv te kijken, er was namelijk een wedstrijd van Yankees welke live werd uitgezonden. En ik ben mijn bed op gaan zoeken. De eerste nacht hier was zoals altijd een hele korte nacht en tijdens de tweede nacht vonden één van onze buren het leuk om van 2 tot half 4 ’s nachts een hoop herrie te maken. Bij was dus het kaarsje langzaam aan het uitgaan. Ik heb niet veel gehoord ondanks dat ik naast het zwembad slaap. Om half 12 was ik even wakker geworden en waren onze gasten Leon en Sophine al naar huis. De wedstrijd was bijna afgelopen en Jim, Paul en Quincy waren een spelletje aan het doen.