Helaas zit het er al weer op en is het vandaag toch echt nodig om de koffers verder gereed te maken voor het vertrek van morgen. En met een trouwjurk als extra bagage is dat een hele uitdaging.

We hoorden gisteren van Arjan en Ina dat een gezamenlijke kennis de dag ervoor was geslaagd voor hele goedkope tickets voor volgend jaar oktober met Lufthansa. Wij hadden zelf ook al steeds gekeken, maar goedkoper dan € 600 kwamen we niet. Ook vanochtend bleven we deze prijzen krijgen, tot ik het vinkje van +/- 3 dagen aanzette. Nu kreeg ik wel hele mooie prijzen eruit, namelijk € 430 per ticket. Snel via Facetime met mijn ouders contact gezocht en na overleg hebben we de tickets geboekt. Weliswaar met andere vertrekdata, maar we komen nog steeds genoeg dagen voor 8 oktober aan in Florida. We vliegen met Lufthansa via Frankfurt. Omdat Quincy (een goede vriend van Romy en Julian ook mee wil, hebben we hem ook via Facetime benaderd. Hij gaat alleen eerder weer terug. We hebben hem op dezelfde vlucht heen weten te boeken, en hij vliegt via Washington weer terug naar Nederland. Zo dan, dat was even snel schakelen zo’n ochtend. We moesten nog wel even naar de Walmart voor brood voor tussen de middag en op de terugweg hebben we natuurlijk een beker koffie gehaald bij de WaWa. En terwijl de wasmachine en de droger draaide, werd al het schone goed gestreken verdeeld over de koffers. Rond half 5 zijn we naar de Mall of Millenia gereden. We wilden er even uit en gelijk een hapje eten bij The Cheesecake Factory. Het was hier enorm druk, dus gelijk een pager gehaald en daarna even snel bij Macy’s naar binnen.

Mall of Millenia

Mall of Millenia2

Mall of Millenia3

De rest van de Mall hebben we niet gezien, want we moesten in de buurt van het restaurant blijven. We zijn toen er plek was maar op een bankje binnen gaan zitten. Hier had iemand een tasje laten staan en terwijl ik op de bon keek, zag ik dat het een reparatie bon was van een horloge. Reparatiekosten $ 700. Zal wel een duur horloge geweest zijn. Ik heb het tasje naast me laten staan en na ongeveer een kwartier kwam iemand langs op zoek naar het tasje, ze griste het weg zonder ook maar iets te zeggen. Heb ik daarvoor zo goed opgepast! Niet veel later werden we opgepiept en konden we aan tafel. Het eten was weer super lekker en het dessert kregen we gewoon niet meer op.

CCF

CCF2

CCF3

CCF4

Deze ging dus in een box mee naar huis. In onze condo aangekomen hebben we even lekker op de bank zitten uitbuiken en werd het rond 10 uur tijd om de slaapkamer op te zoeken.