Vanmorgen werd het tijd om weer even op de rem te trappen en rustig aan te doen. Gelukkig kon dit want we hadden verder geen plannen.

We moesten alleen even terug naar Seaworld, want toen we de foto’s van de Killer Whale Up Close bekeken, zagen we dat deze het watermerk er nog in hadden.

foutje

Rond 1 uur zijn we in de auto gestapt en een half uur later konden we voor de deur parkeren. Natuurlijk zijn we als eerste naar de fotostand gelopen en de aardige dame achter de balie heeft het allemaal voor ons in orde gemaakt. Daarna hebben we gezocht naar Julio, want tijdens het gesprek afgelopen woensdag hadden we het over stroopwafels gehad. We hadden stroopwafels bij ons voor Daniël van Kings Landing, maar door de val is het kayakken er bij ingeschoten. Kayakken is met de schaafwonden op Romy haar handen niet handig. We hadden Julio beloofd om de stroopwafels langs te brengen en we begrepen van zijn collega’s dat hij bij de Seaworld sign stond. In eerste instantie herkende hij ons niet, maar dat duurde gelukkig niet lang. Helemaal blij met de stroopwafels hebben we Julio zijn werk laten doen en zijn wij het park ingegaan. Romy en Julian hadden van de zomer een lekker ijsje genomen hier in Seaworld en wilde ons dit ook laten proeven.

2 PineappleTwist02

We kregen heerlijke softijs uit een heuse ananas. We hadden er 2, dus Sjon en ik deden samen en Romy en Julian deelden er één samen. Hierna zijn we naar de dolfijnen gelopen. Je kan merken dat ze niet meer zo veel vis krijgen van bezoekers en nu alleen op gezette tijden gevoerd worden, want ze zijn veel speelser en actiever. Zo zagen we ze achter een ibis aanzitten om te spelen.

Dolfijnen 1

Dolfijnen 2

Superleuk om te zien. Hierna zijn we naar Turtle Trek gelopen en aansluitend hebben we bij de manatees gekeken.

Turtle Trek

Het gedeelte van Sea Rescue was open voor publiek en hier kon je de opgevangen manatees zien.

rescue facility 3

Er was er één die 2 dagen geleden was binnen gebracht met een enorme snee op haar rug veroorzaakt door een propeller van een motorboot. Het is nog niet duidelijk of ze het gaat overleven, maar ze geven haar alle nodige verzorging die ze nodig heeft.

rescue facility

rescue facility 2

Hierna wilden Sjon en Julian graag in Mako en hebben Romy en ik daar een beetje in de omgeving gehangen. Ook heb ik geprobeerd ze op de foto te zetten. De eerste keer kwam ik er te laat achter dat ze er in zaten en de 2e keer stond ik echt op pole position.

Sjon en Julian in Mako

Sjon en Julian in Mako 2

Sjon en Julian in Mako 3

Via de UV (waar eigenlijk niets te zien was) zijn we teruggelopen naar de uitgang. Nu konden we wel gebruik maken van happy hour bij Steak N Shake en dat hebben we ook gedaan. Na een heerlijke burger met shake en een praatgrage bediende, die meteen vroeg waar onze klompen waren toen we op zijn vraag vertelden dat we uit Nederland kwamen zijn we naar Target gereden. Ook hebben we nog een bezoek gebracht aan JoAnn welke vlakbij onze townhome liggen. Hierna zetten we koers richting Coral Cay, waar ik vast wat spullen naar de koffers heb gebracht om morgen een start te kunnen maken met inpakken.