Omdat we door de val van Romy de plannen wat on hold hadden gezet hadden we vandaag ook niets op de planning staan. Ook moesten Romy en Julian weer vroeg op voor school, dus zij kwamen wat later uit bed vandaag.

Nadat zij wakker waren en ontbeten hadden hebben we een rondje over Coral Cay gelopen, we hebben het zwembad hier bekeken en bedachten dat een middagje aan het zwembad ook wel een lekker idee zou zijn.

Coral Cay

Coral Cay 2

Coral Cay 3

Coral Cay 4

Voor volgend jaar september/oktober zijn we op zoek villa waar we in ieder geval met z’n zevenen (Romy, Julian, mijn ouders, wij en tussendoor komt er nog een goede vriend van het bruidspaar) in kunnen. We waren thuis al begonnen met een zoektocht en hadden we al wat locaties onderzocht. Gisteravond hadden we een villa gevonden in één van de gewenste locaties en deze zat in een community hier vlak bij. Na contact met de eigenaar hadden we het adres gekregen en zijn we hier even naar toe gelopen. De community ziet er goed uit en de villa ligt goed. Zwembad op het zuiden, poolheat via solarsystem, geen achterburen en ga zo maar door.

villa 2018

villa 2018 2

villa 2018 3

Nu eerst op zoek naar vliegtickets en daarna weer contact zoeken met eigenaar. Na een heerlijke lunch met een broodje uitsmijter in de condo waren de plannen toch weer omgegooid. De heren gingen zichzelf vermaken in Seaworld (altijd handig zo’n jaarkaart) en Romy en ik zouden naar een bruidswinkel gaan om hier trouwjurken te bekijken.

Heren in Seaworld

Niet om te kopen, want dat wil ze in Nederland doen en heeft hiervoor ook al een afspraak gemaakt, maar om ideeën op te doen. A la “Say yes tot the dress” had ze er een aantal uitgezocht en hierna ging het grote passen beginnen. De eerste had een bovenkant en een onderkant en was een jurk, ja dachten jullie nou echt dat ik ging vertellen hoe deze eruit zag ?? In totaal heeft ze zeven jurken gepast. En 2 hiervan vond ze helemaal geweldig. Omdat deze 2 jurken nummer 1 en nummer laatst waren vroeg ze of ze jurk nummer 1 nog een keer aan mocht om te kijken. Natuurlijk mocht dat, hij werd alleen even een maatje kleiner gehaald, want hij was toch wat aan de ruime kant. En met deze nieuwe maat vielen alle stukjes op hun plek en was het alsof deze jurk voor haar gemaakt was. Er hoeft niets aan versteld, vermaakt of aangepast te worden. Gewoon zo aandoen en gaan bij wijze van spreken. En zo kwam het dat ze Yes to the dress zei (de afspraak in Nederland gaat dan ook afgezegd worden). We vroegen alleen wel een paar dagen om te overwegen en even met de heer des huizes te overleggen. Gelukkig was dit geen probleem en nadat we de heren gevraagd hadden ons weer op te komen halen, gingen we buiten op een bankje zitten. We moesten even wachten, maar gelukkig niet al te lang. Het was inmiddels wel 6 uur geworden. Omdat Romy en Julian om 7 uur bij de bioscoop bij Point Orlando moesten zijn voor een Pokémon film (deze draait maar heel beperkt en niet overal, konden ze niet missen en ga zo maar door) hebben we bij Sonic aan de International Drive wat gegeten.

in de bios

Nadat we hen afgezet hadden zijn Sjon en ik eerst naar de Walmart gereden en daarna hebben we aan de overkant Petco, TJ Maxx, Publix en zo doorgewandeld. We moesten toch een beetje de bioscoop tijd doorbrengen.

koekjes

Trek in een lekker koekje? Helaas zijn niet voor ons, maar voor de honden....

Om 9 uur hadden we weer afgesproken bij de bioscoop en hier stonden ze al netjes op ons te wachten. Terug in de condo zijn we eigenlijk direct doorgelopen naar boven en hebben de dag verwisseld voor de nacht.