Ook vannacht had Romy een goede nacht, alleen de spierpijn was toch wel wat lastig. Maar goed om 10 uur zaten we in de auto richting de Premium Outlets aan de Vineland.

We waren nog maar net onderweg toen Julian aangaf een hert te zien. En een hert zien betekent stoppen. En inderdaad vlakbij onze community liepen 2 herten.

Hertjes

Na deze op de foto te hebben gezet hebben we onze weg vervolgd naar de Premium Outlets. Hier zouden we bij Starbucks een kopje koffie drinken met Robert Jan en Caroline. Zij waren hier voor wat afspraken en hadden wel een uurtje ruimte om gezamenlijk wat af te spreken. Zo konden we Caroline eindelijk “live” zien, want we zijn al lange tijd via Facebook bevriend met elkaar. Het was even gezellig om zo met elkaar over van alles en nog wat te kletsen.

20171105 115609 resized 1024x768

En na een uurtje was het tijd om ieder zijn eigen weg weer te volgen. Wij zijn richting het deel van de Outlets gelopen wat we van de week niet gedaan hadden, hier konden we alleen bij de GAP en de schoenenwinkel slagen. Omdat Romy en Julian om 4 uur (onze tijd) hadden afgesproken met klasgenoten om via Skype wat voor school te doen, besloten we om naar huis te gaan, nadat we bij de WaWa onderweg wat te eten hadden gehaald als lunch. Het Skypen met de klasgenoten duurde iets langer dan vooraf was ingeschat en eigenlijk hadden we alle vier geen zin om hierna nog op pad te gaan. We besloten om de hottub op te warmen en hebben daar nog even lekker in gezeten. Terwijl Romy en Julian naar de film Captain America keken hebben Sjon en ik 2 afleveringen van The Blacklist gekeken.