Romy heeft vannacht redelijk kunnen slapen en vooralsnog lijkt het allemaal met een sisser afgelopen te zijn. Ze heeft natuurlijk wel veel spierpijn en ook her en der wat blauwe plekken.

Pfff zo he wat zat de schrik er bij ons goed in. We hebben de ochtend nog wel even rustig aan gedaan en in die tijd hebben Romy en Julian huiswerk gemaakt (want we zijn dan wel in Florida, maar officieel hebben zij geen vakantie op dit moment). Rond 2 uur zijn we naar Steak N Shake gereden, want zo werd ons door de kenners (lees Romy en Julian) verteld dat tussen 2 en 5 de shakes de helft van het geld waren. Inderdaad dit klopt, alleen is dit wel alleen geldig door de week en niet in het weekend. Ze hadden nu de halloweensmaakjes vervangen voor de kerstsmaakjes en zowel Romy als ik kozen de peppermint.

Shake

Shake 2

Na deze late lunch zijn we naar de Walmart op de 27 gereden. In de jaren 2007, 2008 en 2009 onze vaste Walmart. Hier hebben we wat inkopen voor mee naar Nederland gedaan en even lekker door de Walmart gewandeld. Veelal kijken en verder niet kopen. Hierna is Romy achter het stuur gekropen (ze wilde kijken of dat ging met haar arm en gelukkig dat ging) en heeft ons naar Posner Park gestuurd.

Posner Park

Hier hebben we de auto bij de Best Buy geparkeerd en zijn helemaal naar voren gelopen (onderweg natuurlijk stoppen bij de diverse winkels, zoals JC Penney, Michaels, Dick’s Sporting Goods, Target, Books A Million, Petsmart en natuurlijk Best Buy zelf. Rond 8 uur vonden we het hier welletjes en zijn we teruggereden naar de 192 via de 27. Hier hebben we gegeten bij Sweet Tomatoes, wat weer erg lekker was. Dit is een buffetrestaurant, waar je een uitgebreide maaltijdsalade kan maken en daarnaast nog diverse soepjes, pasta’s en desserts kunt krijgen. Ook zijn er biscuits, muffins en andere aanvullingen.

Sweet Tomatoes

De ijsmachine deed het vandaag niet, maar we hadden toch geen ruimte voor dessert. Na het eten zijn we nog even de naastgelegen Supertarget ingelopen (Romy en Julian vinden het erg leuk om te kijken naar collectors items voor gamers en dit doen ze dan ook bij iedere Walmart en Target). Terug in onze condo ben ik direct naar onze slaapkamer gelopen en waren mijn ogen al dicht voor mijn hoofd het kussen raakte.