Geïnspireerd door de 10K run/walk op 22 september in Disneyland Parijs, wilden we voorafgaand aan de run/walk van 2018 iets beter voorbereid zijn en zijn Romy en ik gestart met het opbouwen van hardlopen/joggen naar de 5 kilometer.

Vanmorgen zouden we voor de 3e keer (Sjon zijn 2e keer en ook Julian liep vandaag mee) deze 20 minuten training doen en we waren al bijna op de helft toen Romy (doordat er een tegel los lag en deze doordat ik er op stond omhoog kwam) heel lelijk ten val kwam. Omdat zij vorig jaar aan heup geopereerd is waren we allemaal enorm geschrokken. Voordat we haar overeind lieten komen, hebben we alles gecheckt en bekeken. Haar heup leek er goed vanaf gekomen te zijn. Ze heeft haar val met de linkerkant opgevangen, maar hierdoor heel veel last van haar linker elleboog. We hadden afgesproken met Dave en Sherri in de middag, maar omdat ik de optie open wilde houden om misschien met haar naar een dokter te gaan heb ik deze afspraak afgezegd. Ik had voor de zekerheid bij Arjan en Ina al gevraagd waar we hiervoor het beste terecht konden en ook had ik alvast opgezocht hoe het zat qua verzekering. Terug in de condo is Romy even op bed gaan liggen en wij (Sjon en ik hebben ook nog maar even een half uurtje gedoezeld). De schrik zat er goed in want ook bij ons deden alle spieren pijn. Om niet de hele dag in de condo te blijven besloten we om dicht bij de condo te blijven en zijn naar de Premium Outlets gereden. Hier hebben we diverse winkels bezocht en zijn we ook met diverse tasjes naar buiten gekomen. Ook hebben Romy en Julian hun ring laten servicen. Dit moet ieder half jaar gebeuren.

Premium Outlets

Premium Outlets 2

Premium Outlets 3

Na 2,5 uur shoppen gaf Romy aan dat ze last van haar arm kreeg en dat ze naar de auto wilden. Ze wilde nog wel bij Kobé (dit hadden we uitgezocht als eetlokatie voor vanavond) eten en gelukkig konden we daar gelijk aan tafel.

ingang Kobe 

We zaten maar met z’n achten aan de tafel en dit gaf net wat meer ruimte.

Bij Kobe

Voordat de kok ook begon, ben ik verplaatst. Het eten was zoals gewoonlijk weer super lekker en tonnetje rond zijn we naar de condo gereden.

Bij Kobe 2

Gefascineerd zitten ze te kijken naar de werkzaamheden van de kok

Bij Kobe 3

Bij Kobe 4

Bij Kobe 5

Hier hebben we televisie gekeken tot het tijd werd om onze slaapvertrekken op te zoeken. Voor morgen hebben we geen plannen, even afwachten hoe het met Romy gaat.