Voor vanmorgen hadden we de wekker gezet. Romy en Julian al om half 4 omdat zij iets voor school moesten doen. Sjon en ik om 5:45 uur.

We hadden voor vandaag Discovery Cove gereserveerd. Helaas was het vandaag ook de koudste dag en zou het kwik niet hoger komen dan 18 graden. Om met deze temperatuur de hele dag in het water te zitten vonden we wat koud, maar gingen ons toch melden bij Discovery Cove. Daar begrepen we dat je één keer zonder kosten kon verzetten en hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Na het verzetten van Discovery Cove zijn we via de WaWa (tankstation waar ze heerlijke koffie hebben) terug naar onze condo gereden.

wawa

Hier hebben Romy en Julian de ochtend even rustig aan gedaan, want ja ze waren vannacht toch in de weer geweest voor school. Sjon en ik hebben wat boodschappen gedaan, hebben een aflevering van The Blacklist gekeken en eigenlijk heerlijk rustig ochtendje gehad. We hadden bedacht dat we vanmiddag wel naar de Circle B Bar Preserve konden, maar toen bedacht ik me ineens dat ik van Arjan en Ina een mailtje had gehad over een lancering vandaag. Dat is niet iets wat je dagelijks mee maakt dus hebben we dit bij Romy en Julian voorgesteld en zijn we richting Titusville gereden. Hier hebben we de auto bij een restaurant geparkeerd en hebben een plekje opgezocht aan de waterkant.

Nogmaals Irma

Nog meer schade veroorzaakt door Irma

Hier zaten we lekker in het zonnetje en na ongeveer een half uur kregen we bezoek en kwamen er meer mensen bij ons zitten. Nu moesten we nog een half uur wachten en dan zou de lancering zijn. Precies op tijd zagen we de vuurbal onder de raket verschijnen en tegen een strakblauwe hemel werd de raket buiten de dampkring gebracht.

Lancering 1

Lancering 2

Lancering 3

Lancering 4

Lancering 5

Lancering 6

Lancering 7

Lancering 8

Lancering 9

Het was niet zo spectaculair als met de spaceshuttle in 2009, maar toch hadden er achter ons aardig wat mensen zich verzameld. Toen de raket helemaal uit zicht was zijn we naar de auto teruggelopen en zijn we via de 50 helemaal naar de 27 gereden. Vanaf de I4 hadden we dit nog nooit gereden en we hebben hier ook niet echt iets aan gemist. Vanaf de 27 zijn we de 192 opgedoken en hebben een stop gemaakt bij de Texas Roadhouse.

Texas Roadhouse

Hier kregen we een booth aan de buitenkant en gelukkig stond de muziek vandaag niet zo hard, waardoor we dus gewoon konden praten.

Romy, Sjon en ik hadden de steak en Julian had steak met fall of the bone spareribs. En deze vielen letterlijk van het bot af.

fall of the bone

De biefstuk was weer super heerlijk en onze serveerster Val zorgde goed voor ons natje. Na het eten zijn we naar onze condo gegaan.