Omdat we besloten hadden om niet naar Seaworld te gaan hadden we vandaag ineens een dagje niets. We hebben de ochtend ook rustig aan gedaan en hebben wat tijd voor onszelf genomen.

In de middag zijn we richting Lake Eola gereden om daar over de Farmersmarket te struinen.

Farmersmarket

Het was wat frisser vandaag, maar de drukte en de gezelligheid hier waren er niet minder om. Lake Eola is met name bekend om zijn zwarte zwanen en deze waren gelukkig dichtbij de Farmersmarket.

zwarte zwaan

zwarte zwaan2

Lake Eola

Na alle kraampjes bekeken te hebben besloten we om hier met z’n vieren 2 funnelcakes te delen.

Farmersmarket2

Nadat we deze op hadden zijn we naar de Florida Shoppingmall gereden. Hier hebben we lekker op ons gemakkie door heen geslenterd.

VR

Het was enorm druk in de mall en bij de diningpavilion was het erg rustig. We kozen voor Maki of Japan (normaal willen we wel een Five Guys burger eten, maar Romy heeft een pinda allergie en daar wordt de patat in pinda olie gebakken, dus om geen risico’s te nemen voor ons ook geen Five Guys dit keer). Het eten van Maki of Japan is een goed alternatief en was weer erg lekker.

dining pavilion

Tegen sluitingstijd zijn we terug naar de condo gereden. Omdat Romy en Julian vannacht vanwege school even iets moeten doen zijn zij gelijk naar bed gegaan. Wij hebben dit voorbeeld gevolgd en hebben in bed nog wat televisie gekeken.