Vanmorgen hebben we anders dan we wilden toch geen wandeling voor het ontbijt gemaakt. We moesten om 10 uur ons heerlijke appartement verlaten en we wilden zeker niet te laat zijn. Na het ontbijt hebben we de laatste spullen ingepakt, de bedden afgehaald en in de wasmachine gedaan.

Deze hebben we vast aangezet, zodat de schoonmaakster het alleen nog in de droger hoeft te doen. Ook de vaatwasser hadden we vast aangezet en na het inleveren van de sleutels reden we om 9:55 uur van het terrein af. In eerste instantie wilden we even stoppen bij Busch Gardens, maar besloten toch om maar direct richting Kissimmee te rijden. Rond lunchtijd hebben we Tom opdracht gegeven om de dichtstbijzijnde Steak N Shake te zoeken en zijn we daar naar toe gereden.

burger

Hier hebben we wederom heerlijke burgers met een ijskoude shake genomen. Na het eten zijn we door gereden naar Kissimmee. De condo hadden we snel gevonden, want in deze community hebben we al 2 keer eerder verbleven. De indeling van deze condo is iets anders dan degene waar we hiervoor verbleven en hierdoor hadden we iets minder opbergruimte. Maar alles heeft een plekje gekregen en de koffers zijn uitgepakt. Daarna zijn we naar de Walmart gereden en hebben hier boodschappen gedaan voor het avondeten. Aansluitend zijn we naar de Target gereden en hebben hier nog wat aanvullende boodschappen weggehaald. Terug in onze condo hebben we een broodje gegeten.

avondeten in de condo

Na het eten zijn we nog even in de hottub geweest die buiten staat. Omdat we graag met z’n allen op de foto wilden in de hottub, moesten we het statief gebruiken. Dit leverde zoals wel vaker met een zelfontspanner grappige foto’s op. Deze wil ik jullie niet onthouden, dus plaats ik ze gewoon allebei.

Hottub 1

 

Hottub 2