Vandaag hadden we niets op het programma staan, alleen maar genieten van de omgeving en dat hebben we ook gedaan. Na het ontbijt zijn Romy en Julian even naar het zwembad gegaan en hebben Sjon en ik een stukje over het strand gewandeld.

ontbijt

in het zwembad

in het zwembad 2

op het strand

op het strand 3

op het strand2

schade Irma

Ook hier is de schade van Irma goed zichtbaar.

ons complex

De lunch hebben we in het appartement gebruikt en na de lunch zijn Romy en Julian een stukje richting het dorp gelopen en wilden Sjon en ik een rondje over het complex wandelen. We waren nog niet heel ver of ik spotte wederom de Bald Eagle op de Osprey nest van het complex. Dit gebeurde in 2014 ook al en toen werd het Bald Eagle paartje verjaagd door de oorspronkelijke bewoners.

zie voor het verslag van deze dag bijgaande link 

En nu zat één van de 2 weer op het nest, waarschijnlijk aan het wachten op de ander. Toen we dichterbij kwamen zag ik dat er nog een liefhebber was en deze had een veel betere lens (ik had inmiddels onze 300 lens van de kamer gehaald) met een converter ervoor.

300 lens

Deze zorgt ervoor dat de zoom in plaats van 400 naar 560 ging. Ik mocht van deze aardige man mijn body aan zijn lens hangen en zo heb ik ook een aantal heel erge close ups kunnen maken.

400 lens

400 lens 2

We hebben een tijdje met deze mensen uit Indiana (zijn vrouw was er ook) staan praten. Zij zijn net als wij helemaal weg van Sanibel. Alleen zij komen ieder jaar terug en blijven soms één week, soms 2 weken. Terug in het appartement waren Romy en Julian er ook inmiddels en hebben we even wat televisie gekeken. Inmiddels was het tijd voor het avondeten en hebben Julian en ik samen taco’s en tortilla’s gemaakt.

avondeten

avondeten 2

Het smaakte meer dan voortreffelijk. We wilden nog een stukje over het strand lopen, maar dit kwam er niet meer van. Gelukkig zijn we hier nog 3 nachten.