Omdat we niet echt vroeg weg hoefden hadden we voor vandaag wat later afgesproken om te gaan ontbijten. Het was hierdoor wel drukker in de ontbijtruimte, maar toch was er voor ons nog plek.

Na het ontbijt hebben we alle spullen bij elkaar gezocht en om half 9 zaten we in de auto. Het uitchecken verliep nu gelukkig zonder problemen. Eerste stop was een Walmart, we hadden voor de komende dagen veel brood nodig (want op Sanibel Island zit geen Walmart en we willen het liefst niet van het eiland af de komende dagen) en hebben hier vast een paar mee genomen. Er naast zat een Target en omdat we toch wat tijd moesten overbruggen hebben we daar door heen gewandeld. Maar eerst hebben we bij Starbucks een beker koffie gehaald.

gezellig koffie drinken

Sjon en ik hadden de warme variant, Romy en Julian de koude.

In Target

Na de Target hebben we de Tom ingesteld op de Ihop in Bonita Springs. Hier hebben we geluncht. Sjon had een burger gekozen, Romy, Julian en ik gingen voor de pancakes (Ihop is per slot van rekening International House of Pancakes).

bij Ihop

Ihop

Ihop 2

Ihop 3

Na de lunch zijn we richting Sanibel gereden. Vlak voor de tolbrug zit nog een Walmart en daar hebben we voor de komende dagen de rest van de boodschappen gedaan.

tolpoort

Sanibel

Sanibel2

Om 10 over half 4 reden we het terrein van Ocean’s Reach op en lagen de sleutels van ons appartement voor de komende 4 nachten al klaar. In 2014 hadden we op de dag van vertrek uit dit complex per abuis wat spullen achtergelaten en deze hadden ze naar het adres van vrienden van ons in Kissimmee gestuurd. De portokosten hiervoor konden ze niet van onze creditkaart incasseren en ik had toegezegd het de volgende keer dat ik er zou zijn het te betalen. Vorig jaar was het kantoor gesloten tijdens ons bezoek aan het eiland, maar nu waren ze open. Ik had de email inzake het contact van 2014 bij me en mijn schuld is nu eindelijk vereffend. Ze vond het helemaal geweldig dat ik deed. Nadat we alle spullen uit de auto naar ons appartement hadden gebracht hebben we eerst even genoten van de omgeving.

appartement 1

appartement 2

appartement 3

In het appartement

uitzicht

Toen vonden we het toch echt tijd worden om een stukje over het strand te lopen.

Naar het strand

op het strand

Het water voelde heerlijk aan. Zo hebben we toch nog ruim 2 kilometer aan de rand van het water gelopen. Ondertussen begon de zon onder te gaan.

pootje baden

sunset

sunset 2

wandelen langs het strand

Terug gekomen in onze appartement hebben we een broodje gegeten en daarna nog wat televisie gekeken. De zeelucht maakt slaperig en we zochten op tijd onze slaapvertrekken op.