Omdat we vandaag alleen de Premium Outlets op de planning hadden staan en verder starten met inpakken hebben we vanmorgen rustig aan gedaan en heb ik mijn achterstand in de verslagen ingelopen.

Om half 1 zijn we naar de Walmart gelopen en hebben daar diverse boodschappen voor mee naar huis gehaald. Sommige spullen kun je nu eenmaal in Nederland niet kopen. Daarna hebben we eerst nog geluncht op de kamer en zijn toen richting de Premium Outlets gereden. Na drie kwartier waren we bij de Outlets en het was net alsof we de Premium Outlets van Orlando binnen liepen.

Premium Outlets Houston 1

Premium Outlets Houston 2

We hebben eerst even een rondje gelopen om te kijken wat er allemaal was.

Premium Outlets Houston 3

Tussendoor hebben we bij Starbucks (ons eerste bezoek aan deze keten hier in Amerika) een frap en een plakje cake gehaald om samen te delen.

Premium Outlets Houston 5

Daarna hebben we nog een rondje Outlets gedaan en zijn we toch met wat tasjes bij de auto aangekomen.

Premium Outlets Houston 4

Premium Outlets Houston 6

Onderweg terug naar het hotel hebben we de tank volgegooid, want anders moeten we er morgen voor om rijden. Deze benzinepomp was net open en had een stuntprijs met benzine. We hadden nog wat spullen voor een maaltijdsalade over en dit hebben we dan ook op de kamer gegeten. Smaakt altijd erg lekker tijdens warme dagen en helemaal in deze hitte. Het was weer dik 40 graden. Onderwijl hebben we één was gedraaid en natuurlijk hebben we ingecheckt op het moment dat dit kon. Toen we in de lobby de boardingpassen wilden printen, bleek deze computer geen adobe reader te hebben en lukte het printen niet. Dan morgen maar bij het afgeven van de koffers. Ik ben onderwijl doorgegaan met inpakken. En natuurlijk was het veel te laat voor we er in lagen. Morgen kunnen we tot 2 uur in de hotelkamer blijven en moeten we om half 4 onze auto inleveren.

2 reacties

  • "Altijd weer een sneu moment als het tijd is voor het doen van de laatste inkopen alvorens weer terug naar huis te moeten :-(

    Grappig dat de Premium Outlets Houston zo lijkt op die van Orlando maar zal uiteindelijk wel te maken hebben met de 'huisstijl' van dit concern.

    Geniet van de laatste uurtjes daar en voor morgen : "" have a nice & safe flight """

    Gewijzigd op zondag, 18 juni 2017 23:09 door Pieter en Petra.
  • Toch nog geslaagd met wat te kopen zo te zien is het niet druk daar maar je bent weer veilig thuis groetjes Papa & Mama

    Gewijzigd op dinsdag, 20 juni 2017 10:25 door Hilly.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.