Ook vanmorgen hebben we omdat het erg laat geworden was gister rustig aan gedaan. Ik heb eerst het verslag van afgelopen maandag geschreven. Alle indrukken van die dag moesten even verwerkt worden, vandaar dat het verslag wat langer op zich had laten wachten.

Nadat ik dit verslag online had gezet zijn we naar de Walmart gelopen (ja ook hier hebben we een Walmart aan de overkant van de weg) voor broodjes als lunch. Pff wat is het al warm buiten. Niet meer die vochtige warmte van afgelopen dinsdag, maar droge warmte. We hadden allebei gewoon trek in een simpel broodje ham of kaas, dus vandaar dat de Walmart. Ook nu hebben we de broodjes op de kamer gegeten. Na de lunch zijn we in de auto gestapt. We wilden naar de Premium Outlets, maar zijn onderweg gestopt bij de Willowbrook Mall.

Willowbrook Mall

Niet helemaal zeker van wat we zouden aantreffen (we hadden nu al 2 keer een bijna uitgestorven winkelcentra bezocht) werden we nu aangenaam verrast. Deze mall was groot en gezellig druk. Alle winkelpanden waren bezet en bij een enkele stond er een bord voor met coming soon.

Willowbrook Mall 2

Willowbrook Mall 3

Willowbrook Mall 4

Willowbrook Mall 5

We hebben hier ons ruim 2 en half uur vermaakt en toch zijn we maar met één klein tasje naar buiten gekomen. Inmiddels was het zo mogelijk nog warmer geworden, dik 41 graden Celcius.

warm hier

Hierna hebben we door Houston gereden en bij Cold Stone een ijsje gehaald. Ook terug naar het hotel hebben we via een langere (lees niet via de snelwegen) route gereden en zo zie je wat meer van Houston. Na ongeveer een uurtje op onze kamer te hebben doorgebracht zijn we naar de Chick fill A gelopen (ook op loopafstand) en hebben hier gegeten. Morgen is onze laatste volle dag en gaan we in ieder geval naar de Premium Outlets. Verder gaan we een start maken met inpakken en gebruik maken van de guest laundry.

3 reacties

  • Heerllijk relaxed zo'n dagje shoppingmall en gelukkig treffen jullie nu mall waar genoeg te doen/zien/kopen is. De 'topfoto' van vandaag is wel de foto van het meiske in de Minnie Mouse jurk wat een gave plaat !

    Gewijzigd op vrijdag, 16 juni 2017 22:17 door Pieter en Petra.
  • Dat is leuker shoppen in een goed gevulde mall !!
    Toch stiekem veel gezelliger :-) Enne een lekker ijsje hmmm.
    Heel veel plezier nog de laatste volle dag !!

    Gewijzigd op zaterdag, 17 juni 2017 08:19 door Rick.
  • Grr mijn hele bericht weg -: Was in de stijl dat jullie het leuk hebben !! Geniet van de laatste volle dag!

    Gewijzigd op zaterdag, 17 juni 2017 08:21 door Rick.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.