We hadden nog niet eerder in deze variant van dit hotelketen geslapen, maar dit is een prima alternatief. Het ontbijt was uitgebreid (en al helemaal na de afgelopen 2 dagen). Maar ook kon je als je wilde een speciaal voor jou gebakken omelet met diverse ingrediënten bestellen.

Nu zijn wij niet van de omeletten op de vroege morgen, maar het was een gewild gerecht want de bestellingen bleven gaan. Om 9 uur reden we bij het hotel weg en zijn we eerst naar de Walmart aan de overkant van de weg gereden. Ik wilde graag beide staatsborden op de foto zetten en kwam er toen achter dat de camera het niet deed. Hé hoe kan dit nu? Oh wacht misschien is de batterij wel leeg. Sjips vergeten in de lader te leggen en de camera aan laten staan. Even bij Walmart kijken of ze een acculader hebben waar een gewone stekker in kan. Ja, die hebben ze, mooi probleem opgelost toch? Euh nee, het (dure) ding heeft het precies 2 seconden gedaan en hield er toen mee op. Gelukkig stonden we nog op het parkeerterrein en hebben we het ding gelijk terug gebracht. Dan maar geen foto’s met de camera. Gelukkig hebben we beiden onze mobiel nog. Bij Customer Service hebben ze de lader weer teruggenomen en kregen we het bedrag teruggestort op onze creditkaart. Omdat we ook nog moesten tanken hadden we de benzineprijzen in de gaten gehouden en zagen dat 1,989 het goedkoopst was. Dit was ook toen we de parkeerplaats opreden het geval bij Murphy’s het merk van Walmart. Nadat we ruim een half uur later naar Murphy’s reden was de prijs inmiddels gezakt naar 1,979! Scheelde toch weer één cent per gallon. Helemaal omdat het in Texas zo rond de 2,199 ligt. Waren we lekker vroeg, door het halen en terugbrengen van de autolader reden we pas om 10 uur weg. Het eerste deel van de rit duurde 2,5 uur en bracht ons naar het Lake Tawakoni State Park. Want ook nu wilden we tussendoor even onze benen strekken. Het landschap was inmiddels van bergachtig naar vlak gegaan, dus de hoogteverschillen van de afgelopen dagen zullen we in ieder geval niet hebben.

Lake Tawakoni State Park

Na het betalen van de fee, hebben we eerst geluncht. Terwijl we zo zaten waren er 5 eekhoorntjes leuk achter elkaar aan het rennen en heb ik dit weten te filmen.

Na de lunch zijn we de Farkleberry Trail en de Blackjack Trail (deze sluiten op elkaar aan) gaan lopen. Zoals verwacht was het redelijk vlak, maar de paden waar wel heel mooi aangelegd.

Lake Tawakoni State Park 2

Lake Tawakoni State Park 3

Lake Tawakoni State Park 4

Ook hier kon je duidelijk zien dat het niet zo heel lang geleden erg nat is geweest, want langs het pad (en soms ook op het pad) groeiden de meest mooie paddenstoelen.

paddestoelen

De laatste die we tegenkwamen stond precies in de zon en door de weerkaatsing leek het wel een gouden paddenstoel, zo mooi.

Lake Tawakoni State Park 5

Mijn pot met goud aan het eind van de regenboog!

Na de wandeling was het nog een uurtje rijden naar ons hotel in Mesquite. Mesquite is een deel van Dallas wat aan de oostkant ligt. We kwamen om kwart over 3 bij het hotel aan en dat was maar goed ook, want we moesten hoog nodig wat wassen. Alle het schone goed was op en gelukkig hadden ze hier een guest laundry. Morgen willen we naar downtown Dallas en daar de binnenstad bekijken.

3 reacties

  • Balen dat je camera-accu's leeg waren je had het nog kunnen proberen om onderweg via de 110V-aansluiting in de auto te laden alhoewel deze maar een bepaald wattage aankan. Gelukkig konden jullie nog wel 'platen' met de iPhone en dat is zo te zien ook prima gegaan !!

    Gewijzigd op maandag, 12 juni 2017 23:13 door Pieter en Petra.
  • He balen van de batterij maar heee gewoon wel weer een heerlijke dag. Soepel trouwens dat terug brengen topland !!

    Gewijzigd op dinsdag, 13 juni 2017 07:51 door Rick.
  • Mooi hoor die paddenstoelen allen kleuren en die eekhoorntjes schattig hoor
    heel mooi weer die wandeling groetjes en geniet er nog van Papa & Mama

    Gewijzigd op donderdag, 15 juni 2017 11:02 door Hilly.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.