Vanmorgen waren we iets trager als normaal. We konden niet echt wakker worden. Hierdoor waren we ook wat later bij het ontbijt (het was al niet zo’n uitgebreide keuze, maar nu was het zo mogelijk nog minder en konden we ook nog in de overflow ruimte gaan zitten).

Om 10 uur waren we uitgecheckt en ook nu gingen we op pad met een koffie to go. Na ongeveer een uur rijden kwamen we in een plaatsje Morrilton, waar een Walmart was. Helaas hadden ze hier geen brood, maar geen nood aan de overkant was een Kröger. Helaas ook hier geen brood. Hmm dan nemen we maar een Nature Valley reep extra. Na nog een uur rijden kwamen we bij het Lake Sylvia Recreation Area in het Ouachita National Forest aan. Normaal gesproken is de fee maar $ 3, maar vandaag was de toegang vanwege “National Get Outdoors Day”.

Lake Sylvia trail

Na onze flessen water in de rugzak te hebben gedaan, konden we starten. Alleen waar is de start van de trail. Gelukkig stonden er 2 rangers te praten en na in de juiste richting gewezen te zijn konden we om half 1 eindelijk op pad.

Lake Sylvia trail 1

Het is altijd fijn als je lange afstanden rijd om tussen door even een stuk te wandelen en je benen te strekken. Deze trail had ook aardig wat klimmetjes, maar hierdoor zag je wel mooie dingen.

Lake Sylvia trail 2

Lake Sylvia trail 3

Lake Sylvia trail 4

Lake Sylvia trail 5

Lake Sylvia trail 6

Mooie schutkleuren!

Lake Sylvia trail 7

Na 2 uur heerlijk wandelen waren we weer op de parkeerplaats. Ons volgende hotel lag op de staatsgrens van Arkansas en Texas, namelijk in het plaatsje Texarkana. De rit vanaf Lake Sylvia duurde nog 2,5 uur. Maar gelukkig hebben we hiervan het grootste gedeelte over de Interstate kunnen rijden en schoten we daardoor tenminste een beetje op. Om 5 uur checkten we in ons hotel in. Omdat we natuurlijk niet echt geluncht hadden, hebben we snel de koffers naar de kamer gebracht en richting Texas Roadhouse gereden.

Texas Roadhouse

Texas Roadhouse 2

Wij konden gelukkig direct plaatsnemen, maar echt letterlijk net na ons werd het gigantisch druk. Na het eten zijn we naar de Target gelopen en nog even bij de PetSmart naar binnen. Altijd leuk om even bij de katjes te kijken. Hierna zijn we weer teruggereden naar het hotel. Vanuit onze kamer op de 4e verdieping kon ik de snelweg zien en als ik naar links keek zag ik het staatsbord van Arkansas en rechts het staatsbord van Texas. Zo grappig om echt letterlijk op de staatsgrens te zitten. Texarkana is een tussenstop om de afstand tussen Heber Springs en Dallas te overbruggen, dus morgen gaan we al weer op pad naar onze voorlaatste stop.

2 reacties

  • Raar dat er halverwege de ochtend al geen brood meer was te krijgen is toch iets wat je (zeker in de USA) niet zou verwachten...

    Ook vandaag hebben jullie weer mooie wandeling(en) kunnen maken en daarna lekker 'cruisen' over de InterState en ondertussen (ongetwijfeld) lekker luisteren naar mooie country-songs -)

    Als afsluiter van alweer een mooie dag 'country-style' dineren bij Texas Roadhouse lekker !!!

    Gewijzigd op maandag, 12 juni 2017 23:06 door Pieter en Petra.
  • jullie wandelen toch wel wat af heel mooi alles .en ziet er lekker het eten zou er zo trek in hebben groetjes Papa & Mama

    Gewijzigd op donderdag, 15 juni 2017 10:58 door Hilly.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.