We zijn nog steeds lekker op tijd wakker en ook vanmorgen heb ik het verslag geschreven en online gezet. Na het ontbijt zijn we nog even terug naar de kamer gegaan en hebben hier wat verslagen van andere reislustige vrienden en kennissen gelezen. We zijn nog niet helemaal bij, maar hebben een aardige slag gemaakt.

Om kwart over 9 zijn we naar de auto gelopen en hebben koers richting Seaworld gezet. We waren er even voor 10 en hebben bij binnenkomst the National Anthem gehoord. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt en was grappig om te zien dat iedereen stopt en wacht tot dit voorbij is. Sommige zingen uit volle borst mee. Omdat de eerste show (tenminste dat dachten we) pas om 11 uur zou beginnen, zijn we als eerste naar de zeeleeuwen gelopen. Deze hadden de hele nacht op bezoekers die vis kopen moeten wachten en dat ging er soms ruw aan toe.

Vechten voor een visje

De show van 11 uur was geen show, dus zijn we maar direct doorgelopen naar Shamu Stadium voor de show van 12 uur. We hebben hier even moeten wachten, maar verder is er niets te doen. Om half 12 mochten we naar binnen en we hadden nu (geleerd van de vorige show) strategisch betere plaatsen. Kyoquot en Tuar waren in het grote basin. Kyuquot is de eerste zoon van Tillikum (mijn favoriete orka uit Orlando welke begin van dit jaar is overleden) en lijkt als 2 druppels water op hem. Tuar is ook een zoon van Tilly, alleen iets kleiner maar ook 8 jaar jonger als Kyuquat. Op het moment dat de show begon werden de 2 broers naar achteren geroepen en niet veel later begon het spektakel. Ook nu deden halverwege de 3 dames met de kleine (geslacht nog onbekend) baby mee. Omdat Sjon afgelopen vrijdag al de hele show had gefilmd, hadden we nu Romy via Facetime mee laten genieten van de show.

Show1

Show2 

 Show3

 Show4

 Show5

 Show6

 Show7

Na de show zijn we naar Discovery Point gelopen, dit is een soort Discovery Cove, maar dan toegankelijk voor iedereen en hier kun je dolfijnen zien (en tegen betaling met dolfijnen zwemmen) en ook zijn hier de haaien.

dolfijnen

dolfijnen2

Nadat we hier even gekeken hadden zijn we terug gereden naar het hotel.

Flyover

Hier hebben we geluncht en zijn toen richting het centrum gereden voor de Riverwalk. We hadden snel een parkeergarage gevonden en nadat we onze auto op de bovenste etage hadden geplaatst zijn we richting de Riverwalk gelopen. Wat is het hier ontzettend leuk, en wat kun je hier ontzettend fijn wandelen.

eekhoorn

We zijn als eerste naar de Tower of Americas gelopen. Hier hebben we de lift naar boven genomen en hebben van het uitzicht genoten. Wat opvalt is dat er weinig hoogbouw is in San Antonio. Nadat we 360 graden in de rondte hadden gelopen zijn we weer met de lift naar beneden gegaan.

The tower of the Americanas

vanuit de Tower of the Americanas

Na nog even in de giftshop gekeken te hebben zijn we teruggelopen naar de Riverwalk en hebben deze in de rondte gelopen. Het begin was erg rustig en aan het eind kwam de drukte, met de reuring en de eettentjes. Het laatste stuk was weer wat rustiger. We hebben alleen bij de CVS een flesje water gehaald en verder hebben we alle eettentjes aan ons voorbij laten gaan. Ondanks dat het er zo gezellig uitzag. We hebben nog even op een bankje gezeten om te genieten van de mooie omgeving en ons verwonderd dat zoiets gewoon midden in een stad ligt. We zijn blij dat we (ook al ben ik een enorme Seaworldfan) Seaworld gelaten hebben voor wat het was en alsnog de Riverwalk zijn gaan doen. Dit hadden we absoluut niet willen missen.

Riverwalk1

Riverwalk2

Riverwalk3

Riverwalk4

Riverwalk5

Riverwalk6

Riverwalk7

Wij bij de Riverwalk

Voordat we terug gingen naar het hotel hebben we boodschappen gedaan voor de komende paar dagen en de tank gevuld. In het hotel hebben we vast het meeste van onze spullen weer bij elkaar gezocht en vast ingepakt. Morgen gaan we San Antonio achter ons laten en gaan we richting het westen om te stoppen in Marathon.

5 reacties

  • Geweldige dag is dat de zoon van Tilly met de geklapte vin? Prachtig de riverwalk ...

    Gewijzigd op maandag, 22 mei 2017 08:07 door Sonja.
  • Ziet er leukuit die riverwalk inderdaad leuk om gezien te hebben!
    Fijne dag morge!

    Gewijzigd op maandag, 22 mei 2017 09:08 door Renee.
  • Dat was weer een mooie dag en wat gezellig om daar te lopen en hoop wel dat Marathon.ook gezellig is Groetjes Papa & Mama

    Gewijzigd op maandag, 22 mei 2017 10:33 door Hilly.
  • Mooie foto's van Seaworld en de Riverwalk is echt gaaf !!!

    Gewijzigd op maandag, 22 mei 2017 23:19 door Pieter en Petra.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.