Vanmorgen waren we wederom lekker vroeg wakker en nadat we het verslag van de dag ervoor online gezet hadden en alle spullen voor Aquatica hadden klaargelegd zijn we eerst naar de Walmart gelopen voor wat boodschappen.

En zo kwam het dus dat we om 7:50 uur de Walmart binnen stapten. We hebben even gericht boodschappen gedaan en stonden binnen no time weer buiten. Teruggekomen in de hotelkamer gaf Sjon aan dat hij toch wel last van zijn been had (hij was gister in het Belugastadion gevallen op de trappen) en de wond op zijn scheenbeen was nu mooi dicht en een hele dag in het water zou dat weer open maken.

Sjon been

We besloten om Aquatica te laten voor wat het was en hebben in de omgeving wat mogelijkheden om te shoppen gezocht. Achteraf bleek dit niet zo’n slechte keuze, want het weer is hier net zo onvoorspelbaar als in ons land en de lucht heeft de hele dag donkergrijs gezien met af en toe wat regen. Met een koffie to go zijn we op pad gegaan.

koffie to go

Als eerste zijn we naar de shops van La Cantera gereden. Dit is een open shoppingmall met duidelijk de wat duurdere zaken. Het is wel super mooi aangelegd en heerlijk om even doorheen te wandelen. Je kon gelukkig droog lopen dus van eventuele regen hebben we geen last gehad.

Shops la Cantera1

Shops la Cantera2

Shops la Cantera4

We hebben niet veel gekocht, alleen bij Bath & Bodyworks heb ik 2 kleine flesjes handsanitizer gekocht.

BBS

Halverwege begonnen we toch wel een klein knaagje te krijgen en besloten we om bij de The Cheesecake Factory te eten. Verder zaten er geen bekende ketens en zag het ene restaurant er nog luxer en duurder uit dan het andere restaurant. De lunch was voortreffelijk, maar de cheesecake (welke hier natuurlijk achteraan hoort) was zo mogelijk nog lekkerder.

The Cheesecake Factory1

The Cheesecake Factory2

Omdat we niet konden kiezen welke we wilden proberen, hadden we er twee gekozen om van beiden samen te genieten. We hadden de Toasted marshmallow s’mores galore en de white chocolate caramel macadamia nut cheesecake.

The Cheesecake Factory3

The Cheesecake Factory4

Hmmm wat zijn ze lekker en o oh wat zijn ze machtig. We konden de tweede niet eens helemaal op.

Shops la Cantera3

Shops la Cantera5

Na via de andere kant teruggelopen te zijn, besloten we dat ook de Riverwalk welke we vandaag wilden doen het vanwege het weer niet ging worden en de Tom werd ingesteld voor een andere shoppingcenter. Deze was wel een overdekte 2 verdiepingen mall, met duidelijk andere winkels en ander publiek.

The Ingram Mall

Disney Store

Disney Store2

Ook hier hebben we de hele mall in de rondte gelopen, maar uiteindelijk niets gekocht.

Enjoy the little things

 

The Ingram Mall2

Na de mall zijn we nog naar een Michaels gereden en heb ik een hoop leuke ideeën opgedaan, maar ook hier gingen we zonder tasjes naar buiten. Omdat Sjon nu zijn been toch wel begon te voelen zijn we naar het hotel gereden en hebben hier verder televisie gekeken. Doordat we nog steeds vol zaten van de cheesecake is het avondeten er bij in geschoten. Morgen gaan we wederom naar Seaworld. We weten nog niet of we een hele dag blijven, dit is ook een beetje afhankelijk van het weer en Sjon zijn been. Als het weer het toelaat willen we ook nog graag naar de Riverwalk. Maar we vermaken ons evengoed wel.

Voor de liefhebbers nog een filmpje van gister

8 reacties

  • Dat is minder Sjon zijn been. Hopelijk snel weer hersteld. Eten bij de cheesecake factory helpt daar wel bij. Veel plezier morgen bij SW.

    Gr. Ronald

    Gewijzigd op zondag, 21 mei 2017 13:58 door Ronald.
  • Hè balen Sjon hopelijk is het snel beter met je been!!
    Voor de rest vermaken jullie weer prima weer of geen weer.
    Hoop dat jullie de Riverwalk vandaag kunnen doen!

    Gewijzigd op zondag, 21 mei 2017 14:02 door Rick.
  • Jeetje dat is een lelijke val geweest. Ik kan me voorstellen dat hij daar last van heeft. Shoppen is altijd een goed alternatief. En wat een mooie mall is dat. Jammer dat t dan gelijk allemaal fdure winkels zijn. De gerechten bij de Cheesecake Factory zien er super uit. Daar zijn wij nog nooit geweest. Sterkte met het been!

    Gewijzigd op zondag, 21 mei 2017 15:04 door Chantal.
  • Het beste met je been....zulke mankementjes kan je beter niet hebben op zo'n lekkere trip!

    Gewijzigd op zondag, 21 mei 2017 16:07 door teleton.
  • Wat vervelend dat Sjon last heeft van zn been en dat jullie het programma een beetje aan moet passen. Maar evengoed leuke dingen gedaan en bij CheeseCake Factory een lekker dessertje hebben genomen.

    Hopelijk gaat het morgen een stuk beter met Sjon zn been en schijnt dan ook het zonnetje weer want heb even gezocht op Riverwalk San Antonio en dat ziet er reuzeleuk uit !!

    Gewijzigd op zondag, 21 mei 2017 22:13 door Pieter & Petra.
  • toch een leuke dag na wijziging van plannen lekker geshopt en heerlijke dingen gegeten!

    Gewijzigd op zondag, 21 mei 2017 22:42 door Renee.
  • Beterschap Sjon! hoop dat de pijn minder wordt en jullie naar Seaworld/Riverwalk kunnen gaan.

    Gewijzigd op zondag, 21 mei 2017 23:22 door Danielle.
  • wel een beetje laat maar gaat Sjon zn been nu weer een beetje beter doe rustig aan en veel plezier groetjes Papa & Mama

    Gewijzigd op maandag, 22 mei 2017 10:35 door Hilly.

Reageren is niet mogelijk

Reageren op deze inhoud is niet mogelijk.