Omdat we nog onze laatste spullen moesten inpakken hadden we voor de zekerheid de wekker gezet. Dit bleek achteraf niet nodig, want ruim voor de wekker was ik wakker. Als eerste hebben we het bed afgehaald en al onze spullen naar de kamer waar de koffers lagen gebracht.

Na het ontbijt hebben we alles in de vaatwasser gezet en aangezet. Alles werd opgeruimd en in de koffers gedaan. Als laatste hebben we de wasmachine aan gezet en de auto in geruimd. Na nog een laatste rondje door het huis heb ik de deur achter ons afgesloten en de sleutel in het daarvoor bestemde kastje gedaan. Omdat we de vorige keer dat we bij Dave en Sherri waren zij voor allerlei lekkernijen hadden gezorgd, was het nu onze beurt en als eerste zijn we bij Walmart naar binnen gelopen. Volgende stop was de Publix. Om kwart voor 11 hadden we al onze spullen en reden we richting Cocoa Beach. Het weer viel wat tegen en we hoopten dat onderweg de zon zou doorbreken. Bij Dave en Sherri aangekomen hebben we wel een poging gedaan en zijn naar het strand gelopen. Maar de wind was te hard en daardoor te koud om lekker te zitten. We besloten om bij het huis van Dave en Sherri in de tuin te gaan zitten en hier gezellig te lunchen en kletsen.

Lekkernijen

Gezelligheid

Bij Dave en Sherri

Zo hebben we bijna 3 uur bij Dave en Sherri doorgebracht. Omdat zij ook samen op stijldansen zitten, hebben we elkaar laten zien hoe de dansen bij ons gaan en zij hebben laten zien hoe het bij hen gaat. Er zitten duidelijk verschillen in, maar ook veel overeenkomsten. Het was vast voor de overburen heel grappig om te zien hoe wij daar in de tuin aan het dansen waren, maar het was wel super gezellig zo. Nadat we Sherri en Dave gedag hebben gezegd hebben we de Tom ingesteld op ons hotel in Davie (dit ligt naast Fort Lauderdale).

onderweg

Omdat we om 17:00 uur moesten inchecken hebben we onderweg een stop gemaakt bij McDonalds. Daar zat ik dan met mijn laptop en een MiFi (want het internet van de Mac was niet voldoende om in te checken. Gelukkig ging het met de MiFi wel goed en konden we nadat we ingecheckt waren onze weg vervolgen. De rit ging verder zonder problemen en om kwart over 7 waren we bij ons hotel. Nadat we onze spullen naar de kamer hadden gebracht hebben we overlegd dat we bij de Outback zouden eten. Deze was op een redelijke rijafstand van het hotel gelegen en we hadden geen zin om lang in de auto te zitten naar de lange rit van vandaag. Bij Outback hoefden we niet lang te wachten en eigenlijk wisten we al wat we wilden dus de bestelling was ook zo geplaatst. 3 maal housesalad zonder ui en 1 met ui. Toen de salades gebracht werden hadden ze alle 4 ui. Dus hebben we er 3 terug laten brengen. We hadden alle 4 een biefstuk mediumrare besteld, Het duurde erg lang en toen ze gebracht werden was ik er na de eerste hap al achter dat deze zeg maar gerust well done was. Ook die van Sjon en Trudie waren van het kaliber schoenzool. Alleen die van Richard kon er mee door, maar we willen met z’n vieren eten en als Richard op ons moet wachten is zijn eten koud of hij moet heel ongezellig alleen eten. Een serveerster aangesproken en zij heeft al onze borden weer mee terug genomen. Niet lang daarna kwam de chef van de keuken haar excuses aanbieden en beloofde er voor te zorgen dat de volgende biefstukken perfect zouden zijn. Ook de manager van het restaurant kwam langs om excuses aan te bieden en gaf ook nog aan dat ze onze rekening zou aanpassen. En inderdaad de biefstukken die hierna gebracht werden waren super mals en prima van smaak en inderdaad mediumrare. Nadat we ons eten ophadden en de rekening kregen was het inderdaad maar de helft van wat we normaal hadden moeten betalen. In het hotel hebben we nog samen een kopje koffie gedronken en zijn we naar onze kamer gegaan. Hier heb ik de koffers voor de laatste keer heringedeeld en zijn we naar bed gegaan. Onze laatste volle dag is helaas ook ten einde. Morgen gaan we eerst naar de Saw Grass Mills Mall (we hebben vanwege onze status bij deze hotelketen een late checkout weten te krijgen en kunnen dus de koffers nog even op de kamer laten.