Vanmorgen hebben we eerst vast een deel opgeruimd, gewassen, gestreken en ingepakt. We hebben sinds een aantal dagen problemen met de banden van de auto en deze wilden we vandaag even omruilen op McCoy.

We moeten maandag namelijk nog van Orlando naar Miami rijden en dan wil je wel op de auto kunnen vertrouwen. Gister had ik het vanwege deze problemen er met Sjon al over gehad, dat het misschien beter was om toch een hotel in de buurt van Miami te boeken en dan een dag eerder te vertrekken uit Orlando. Tijdens het ontbijt heb ik het in de groep gegooid en zo komt het dat we voor de nacht van zondag op maandag een hotel in Fort Lauderdale hebben geboekt. De auto omruilen verliep heel soepel. Onze Chevrolet Traverse werd verruild voor een witte Buick Enclave. Trudie en Richard waren bij de villa gebleven en hebben hier bij het zwembad gezeten en wat door de buurt gelopen. Om half 6 zijn we richting Seaworld gereden. Hier was het erg druk en we kregen bij het halen van de parkeerkaart al de melding dat we waarschijnlijk niet op preferred konden parkeren. Gelukkig kon dit wel en stonden we wonder boven wonder nog redelijk dichtbij de ingang. Als eerste hebben we natuurlijk onze jaarkaarten gehaald en nadat we deze in de pocket hadden zijn we via de brug richting Shamu Stadium gelopen. Het was nog te vroeg voor Miracles en bedachten we dat we eerst wat wilden eten. Omdat we het broodje in de Lounge erg lekker vonden zijn we daar weer naar toe gelopen. Helaas was de Lounge gesloten maar konden we daar wel in het restaurant eten. Het werd een soortgelijk broodje als van de week en ook nu smaakte deze weer heerlijk. Na het eten zijn we teruggelopen naar het stadion en ook hier was de drukte goed te merken. We moesten hoog op de tribune plaats nemen en konden niet met z’n vieren op één rij. Gelukkig nog wel achter elkaar. De show was donkerder dan we van de avondshows gewend zijn en ik persoonlijk vind het minder omdat het nu minder duidelijk te zien is waar de orka’s uit het water komen. Ook de foto’s zijn door het licht minder van kwaliteit en als hobbyfotograaf wil je toch graag mooie foto’s.

Miracles5

 

Miracles1

Miracles2

Miracles3

Miracles4

Na de show zijn we via het deel waar de SeaWorld’s Christmas Celebration gevierd wordt teruggelopen. Waar je tijdens Halloween, veel gratis krijgt, betaal je hier aardig wat $$ voor alles. We hebben er alleen doorheen gelopen en verder niets gekocht.

Celebration1

Celebration2

SeaWorldÂ’s Christmas Celebration3

We hebben hierna koers gezet richting de uitgang en zijn terug naar de villa gereden. Hier hebben we nog wat spullen ingepakt en na het gebruikelijke kopje koffie hebben we ons teruggetrokken in onze slaapkamer. Morgen moeten we bijtijds op en gaan eerst langs Sherri en Dave in Cocoa Beach alvorens we doorrijden naar Fort Lauderdale.