Gelukkig scheen vanmorgen het zonnetje en nadat we bij de Walmart brood hadden gehaald zijn we naar Celebration gereden.

Celebration1

Celebration

wandeling Celebration

Omdat het vlak tegen lunchtijd aanzat hebben we eerst een rondje langs het grote meer gelopen. Toen we terugkwamen stond daar een kanariegele Chevrolet Camaro in een Transformers uitvoering. Deze moest natuurlijk even bekeken worden en de trotse eigenaar vertelde dat hij meereed in de show van Old Town.

Transformerscar

Transformerscar2

Daarna hebben we op een bankje een broodje gegeten. En terwijl we daar zaten zwom er ineens een moeder eend met jongen voorbij. Wel apart om dat in december te zien.

jonge eendjes

Niet alleen wij hadden trek in lunch, ook zagen we een Anhinga lunchen. Het was echt hap, slik en weg met de vis.

visje eten

Na de lunch zijn we naar de fietsenverhuur gelopen en hebben hier voor 2 uur een fiets gehuurd. We kregen een kaart met een leuke route mee en de verhuurder gaf aan dat dit in een rustig tempo ongeveer anderhalf uur zou duren. Omdat het erg rustig was en wij samen met 2 anderen de enige huurders waren vertelde hij ook nog dat hij niet op de klok zou letten en dat we alle tijd mochten nemen. De interesse punten van de jongen hebben we gevolgd en zo zagen we het huis waar ze vanuit de slaapkamer een glijbaan hebben gemaakt zo het zwembad in.

Glijbaan

Is weer eens iets anders als onder de douche springen. Nu maar hopen dat er niet een gator of slang gebruik maakt van de pool terwijl jij op de glijbaan zit. Ook hebben we het huis van 9 miljoen gezien. We zijn nog in onderhandeling met de makelaar, maar grote kans dat we het niet eens gaan worden over de prijs.

duur huis

Verder hebben we andere mooie huizen gezien, leuke kerstversieringen zoals een skilift voor de deur. We begrepen van deze bewoner dat er ’s avonds de prijs voor de mooiste versiering uitgereikt ging worden, dus hij was nog druk bezig met versieren en had geen tijd voor een praatje.

kerstversiering

kerstversiering2

Fietsen

weerspiegeling

Ook hebben we Alligators gezien en diverse vogels.

zoeken naar wildlife

 

boardwalk

 

gator

gator2

Op het eind van de rit moesten we zelfs stoppen voor overstekende hertjes. Natuurlijk hebben we hier even een stop gehad en genoten van deze dieren.

hertjes

hertjes2

hertjes3

hertjes5

hertjes4

hertjes6

hertjes7

Binnen de 2 uur waren we weer terug en we hebben echt niet hard gefietst.

sneeuw in Celebration

Nadat we in het naastgelegen hotel gebruik hebben gemaakt van de toiletten zijn we weer richting de villa gereden. Bij de Walmart zagen we weer 5 hertjes lopen (toeval?), alleen geen fotocamera bij de hand. In de villa hebben we even gezeten en zijn rond 7 uur richting Texas Roadhouse gereden voor het avondeten. Op de terugweg hebben we nog een stop gemaakt bij de Target. In de villa hebben we natuurlijk afgesloten met een kopje koffie. Voor morgen zijn er nog geen plannen. Ligt er ook een beetje aan hoe koud het is en wat we dan kunnen doen.