Om 6 uur zijn we uitgecheckt uit het hotel van Anaheim en zijn we richting LAX, het vliegveld van Los Angeles gereden. Ons vliegtuig zou om 10.45 uur vertrekken naar Orlando. Gelukkig werd de voorspelling over files niet waargemaakt en waren we lekker op tijd op het vliegveld. Na het wegbrengen van de auto en het inchecken van de koffers zijn we bij McDonalds gaan ontbijten.

Om kwart over 10 mochten we aan boord van het vliegtuig. Iets later dan gepland vertrok het vliegtuig eindelijk. We reden naar de startbaan en........in plaats van rechtsaf de bocht om en vaart te maken gingen we linksaf de bocht om en stonden we stil. De gezagvoerder riep om dat de computer een foutmelding gaf en dat hij dit eerst opgelost wilde hebben voor hij vertrok. Terwijl we daar stil stonden kwam er een speciale wagen aan die het vliegtuig kwam repareren. Deze reparatie duurde ruim een uur en na dit uur konden we eindelijk vertrekken.

 

Rit van McCoy (vliegveld) naar Rigdewood Lakes, het park waar ons verblijf was.

Door deze vertraging kwamen we rond een uur of 6 in Orlando aan. Snel bij Alamo onze auto gehaald. Nu moesten we op zoek naar het kantoor van Florida Choice, welke aan ergens aan de 192 lag. Deze straat is 40 kilometer lang en ergens aan deze straat lag het kantoor. Na een paar keer op en neer gereden te hebben over een kort stukje van deze straat zijn we bij een Burger King gestopt om wat te eten. Het was inmiddels al 8 uur. Na nog even zoeken hadden we eindelijk het kantoor gevonden. We kregen de sleutel van "onze villa" aan de 478 Canary Island Circle in Davenport. Het park heet Ridgewood Lakes en lag ergens aan de 27. Ook hier hebben we diverse keren langs de ingang van het park gereden omdat we totaal niet wisten waar we naar aan het zoeken waren. Eindelijk rond een uur of 10 waren we aangekomen in het huis. Nadat we de koffers hadden gepakt en de kamers verdeeld waren zijn we naar bed gegaan. Morgen gaan we lekker bijkomen en genieten van onze zwembad.