Het weer zag er vanmorgen niet echt geweldig uit, dus we besloten om eerst naar Posner Park te rijden en dan in de middag als het weer het toe zou laten fietsen.

We waren nog maar net in Posner Park of de eerste druppels vielen, dit mocht nog geen naam hebben, dus het meeste wandelen langs de winkels hebben we droog kunnen doen. Nadat we alle winkels bezocht hadden zijn we naar de Five Guys bij Celebration gereden. Terwijl we op onze overheerlijke burgers aan het wachten zijn, barst het nu echt op z’n Floridiaans los.

Gelukkig zaten wij binnen en toen het een beetje droger was zijn we weer naar de auto gelopen. Hmmm fietsen gaat het vandaag niet worden, wat dan wel. We hebben nog geen bezoek gebracht aan de Mall of Millenia, dus richting de I4 en daar heen. Hier waren we heel snel klaar. Waar er voorheen nog wel wat leuke winkels waren, zijn het nu alleen nog maar van die exclusieve dure winkels en dat zijn niet mijn winkels.

mall of millenia

mall of millenia2

mall of millenia3

Gelukkig dachten Trudie en Richard er net zo over dus in een record tijd stonden we weer bij de auto. Maar wat nu dan. Dan nog maar een keer een bezoek brengen aan de Premium Outlets. Het is dinsdag dus de 50+ korting geldt dan. Nu hebben we de hele outlet doorgelopen en uiteindelijk hebben alleen de heren beide een nieuw overhemd gekocht.

Outlets

Outlets2

Wel was het inmiddels 6 uur. Dus via de Walmart terug naar de villa. Waar we lekker een broodje hebben gegeten en de rest van de avond rustig aan gedaan hebben. Morgen gaan we naar St Petersburg, opnieuw een poging doen om met een boot in de Tampa Bay te varen.