Vanmorgen zaten we redelijk bijtijds in de auto en na onderweg 2 keer een stop bij de Walmart gemaakt te hebben (Richard is nog steeds op zoek naar iets) kwamen we rond half 1 bij Dave en Sherri aan.

Joyce (de moeder van Sherri) was er ook, samen met Serani de kleindochter van Sherri. We hadden ons snel geïnstalleerd op het strand en hebben hier gezellig de hele middag gekletst, gegeten en genoten van het strand.

welkom

On the beach

Having fun at the beach

voeren

the guys

Kite surfen

Het is altijd zo fijn om bij Sherri te zijn, ze is in de 8 jaar dat we haar nu kennen een hele goede vriendin (bijna familie) geworden. En Dave is een geweldige man, je kan echt merken dat hij stapel is op Sherri. Op het moment dat het te koud werd op het strand hebben we ingepakt en zijn we nog even mee gelopen naar het kantoor/weddingchapel van Sherri en Dave. Natuurlijk moesten we alles zien en ze hebben er iets geweldigs van gemaakt.

Ons voor altaar

Ze hadden in november 13 trouwerijen gehad, dus de zaken gaan goed, want het is nu het rustige seizoen. Helaas veel te snel werd het tijd om afscheid te nemen, maar we weten nu al zeker dat we volgend jaar terug gaan naar Florida, dus we gaan elkaar volgend jaar weer zien. ’s Avonds hebben we in de villa gegeten. Zo’n hele dag aan het strand maakt dat je erg rozig wordt. Morgen gaan we kayakken op de Shingle Creek.