Vanmorgen hebben we eerst onze beddengoed gewassen en lekker rustig aan gedaan. Voor de lunch zijn we naar de Walmart gereden voor brood voor de lunch, maar hiervoor hebben we bij de Shingle Creek Paddling Center gekeken en gevraagd naar de mogelijkheden om te kayakken.

We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor maandag, dus maandag gaan we kayakken op de Shingle Creek. Na de lunch zijn we naar Aquatica gereden en ondanks dat het een zaterdag was, was het erg rustig. Als eerste hebben we een rondje in de lazy river gedaan. Heerlijk zo rustig dobberen.

Lazy river

Na anderhalf rondje zijn we er uit gegaan en juist op dat moment kwamen er groepen Brazilianen het park binnen. Waarschijnlijk een soort van zomerkamp. Gelukkig was het daarvoor erg rustig in het park, anders had het nu echt superdruk geweest. We hebben 2 meer persoons glijbanen gedaan en daarna verder rondje gelopen. Bij de wildwaterbaan zijn we met vest aan het water in gegaan en hebben 2 rondjes ons laten mee stromen met de stroomversnelling. Het was zo rustig in het zwembad dat één van de lifeguards in slaap aan het vallen was. Sjon en Richard hebben hierna nog andere glijbanen gedaan en Trudie en ik lieten ons voor de 2e keer heerlijk drijven in de stroomversnelling.

Aquatica

Aquatica2

Inmiddels was het half 4 en hebben we van de laatste zonnestraaltjes genoten en rond kwart over 4 zijn we richting de uitgang gelopen. In de villa hebben we ons eerst lekker gedoucht en daarna zijn we naar de Olive Garden gereden. Ondanks dat we hier al 2 keer gegeten hebben, viel het dit keer voor Trudie helaas tegen. De kip was taai en niet lekker, zaten harde stukjes in en ook vond ze een haar in haar eten. Het gerecht is van de bon gehaald en met excuses van de manager hebben we het restaurant weer verlaten. Onze overburen waren druk bezig hun tuin te versieren en ik moet zeggen het ziet er prachtig uit allemaal.

Buren

overburen

Ik hoop dat er komende week meer tuinen versiert worden, want het is erg leuk om te zien. Morgen gaan we naar Dave en Sherri, een gezellig dagje strand in Cocoa Beach.